Revanschlag, Öhman och målvaktsfrågan...

Tingsryd tog idag emot Troja Ljungby - Oskarshamns nästa motståndare. Tingsryd vann matchen med 7-3.
Min första tanke - det är inte många lag IK Oskarshamn får möta, som inte fått stryk i omgången innan och brinner av revanschlusta.
I fortsättningen skall jag personligen ha koll på omgångarna bättre, och kasta in en slant på att Oskarshamns nästa motståndare förlorar - för egen vinning.
Måndagen den 31/10 möter IK Oskarshamn Örebro (omgången efter Trojamatchen). Lördagen den 29/10 spelar Örebro hemma mot Leksand, innan de omgången efter möter IK Oskarshamn.
Enligt tradition att lagen som IKO skall möta, förlorar omgången innan, och särskilt Leksand har besegrat många av de lagen, kommer jag satsa en bra slant på en bortavinst den matchen... men jag förlorar gärna de pengarna.

* * * * *

En fråga i kommentarerna innan var hur Stefan Öhmans status är. Passande nog publicerade sveriges radio en intervju med honom, som publicerats ikväll. Den hittar ni med ett klick HÄR!

* * * * *

Niklas Lundström åkte idag hem till huvudstaden, för att representera AIK igen.
IK Oskarshamn har dock ett avtal med AIK att man får låna någon målvakt kommande omgångar, men namnen kan variera... Niklas kan komma tillbaks, likaså Markus Svensson...
Vem som kan komma in i Oskarshamn härnest är ej ännu klart.

/Räkan


Kommentarer
Postat av: KP

Målvaktsfrågan måste lösas på ett bättre sätt..

Det håller inte att få låna en målvakt varje vecka. Man vet varken om det är Lundström eller Mackan som man får låna..

Dom har varit bra båda två de matcher de spelat med IKO men i längden håller det inte..

Måste ha en första målvakt som TILLHÖR Oskarshamn resten av säsongen.

Min uppfattning på det hela är att man avvaktar och ser hur det går för Troy hemma i USA hos specialläkaren.

2011-10-26 @ 23:16:45
Postat av: Rusk

Det blir billigast så här (utan ironi). Vi har inte råd att sparka Troy så ser verkligheten ut. Hittills har det gått bra med Svensson och Lundström och vi vinner tid.

2011-10-26 @ 23:30:43
Postat av: Rusk

Jag menar inte att det är optimalt men vi har det inte lätt och vi har en sabla otur. Samtidigt som det verkar lite skumt med Troy men man måste se det ur IKs synvinkel. Vi har inte som migrationsverket en egen sedelspottarmaskin intill slipmaskinen.

2011-10-27 @ 00:51:43
Postat av: Intressant notis

Komiskt att diverse åsiktspoliser bestämde att vi absolut inte ville ha Konttinen i IKO. Det fick man inte tycka. Nej, Konttinen var alldeles för offensiv. Sa man något annat så blev den personen mer eller mindre påhoppad och idiotförklarad. Lofquist däremot var precis den spelartyp IKO behövde. Han skulle säkra upp defensiven och skapa lugn i de bakre leden(!) Undrar vad åsiktspoliserna tycker nu? Lofquist är ju den mest offensiva back som någonsin har skådats! De skulle väl aldrig erkänna att de hade fel?Nej, nu tycker de väl helt plötsligt att det är bra med en extremt offensiv back? Konstigt, det tyckte de ju inte innan... Visst, absolut inte mig emot att Sam är offensiv. Jag gillar det skarpt. Men åsiktspoliserna borde tagga ned ordentligt. Alla får ha sina olika åsikter om IKO, så länge man håller en god ton utan påhopp.Söderströms ord: ”kommer att fakturera @AgentGranberg för besöket hos hjärtläkaren." ”Mer offensiv än våra wingers”. "Han kastade sig lite naivt in i det här utan att för fem öre en aning om vad det handlade om. Han går på allt…vi har ett projekt framför oss för att han ska förstå vad det handlar om.” ”

2011-10-27 @ 13:36:46
Postat av: Alpro

Varför visar inte hemsidan målen från matcherna ( som de flesta andra allsvenska lagen.

2011-10-27 @ 14:04:13
Postat av: Sv. Alpro

Håller med. Man börjar ligga efter på IT-sidan. Synd, tycker IKO ska hänga med och utveckla sig på alla plan. Det krävs i allsvenskan.

2011-10-27 @ 14:11:36
Postat av: Julan

Trodde IK skulle lansera en ny hemsida? Det värsta är väl ändå att man inte ens har varken tabell eller poängliga på sidan!?Har förresten heller inte fått mitt medlemskort ännu, trots mail till kansliet >:(

2011-10-27 @ 19:59:53
Postat av: Kalle.

Första gången jag besöker Trojas ishall imorn.

Hört rykten om att borta stå har dålig sikt, att man inte ser så bra därifrån med andra ord..

Stämmer det?

2011-10-27 @ 20:49:29
Postat av: osse

Hej Kalle!Jag har varit i Trojas ishall en gång förra säsongen och jag tycker det är bra sikt på deras bortastå.

2011-10-27 @ 23:06:16
Postat av: hebbe

Sunnerbohov i Ljungby har allsvenskan största och överlägset bästa bortastå. Så du behöver inte vara orolig att du inte ska kunna se matchen.

2011-10-27 @ 23:36:23
Postat av: The One

Sjung fram IKO till seger nu alla som ska till Ljungby! Forza IKO!

2011-10-28 @ 11:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: