Sammanfattning: IKO - VIK

Tja, då skall man titta tillbaks på gårdagens match nu... Vad skall man säga? Känns som att allt redan är sagt.

IK Oskarshamn är inte med från starten, och första perioden blir den som förstör hela matchen. IK Oskarshamn reste sig i andra perioden, men Västerås försprång var för mäktigt.

IK Oskarshamn var obesegrade på hemmaplan, men den sviten är nu spräckt, och den spräcktes mot ett lag som är obesegrat, och ligger i toppen - dvs, inte läge att få panik ännu...

Men matchen borta mot Borås, där öppnade IK Oskarshamn svagt, och Borås fick enkelt dra ifrån. Matchen mot Västerås öppnade IK Oskarshamn svagt, och Västerås fick enkelt dra ifrån. Hade IK Oskarshamn varit på allerten i de första perioderna i dessa matcher, ja, då hade resultatet varit annorlunda.
Kan ju också tillägga att matcherna mot Örebro och Mora, där IKO vann, även där var första perioden sämst, men man var iallafall nrte helt under isen då.
IK Oskarshamn måste ge allt i 60 minuter. Att släppa iväg motståndarna i första perioden, är ej hållbart.

Nä, nu är det bara till att damma av sig denna förlusten, och hoppa upp igen. Nu reser vi oss, och visar hockeysverige hur bra vi är!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: doovde

Upp med dem dära intervjuerna du skrev om igår, alltid roligt och se!

2011-10-01 @ 12:06:03
Postat av: Anonym

denna förlust är bara att glömma IKO har endån börjat bra tycker jag, slagit Örebro och Mora de är starkt ha d i tanken. men vi måste matcha mer folk. lidhammar i 3je och gibbs i fjärde !.

När är troy tbx?

eller är de nåt lurt där?

2011-10-01 @ 12:09:31
Postat av: affe

Håller med, matcha mer folk. Gibbslinan är en typisk fjärdelina. lidhammar, olsson ,lövstedt i tredje. Valdix håller inte måttet, får oförtjänt mycket speltid.

2011-10-01 @ 12:30:30
Postat av: Anonym

Poulsen-Mcgrath-Jadeland

Ljungqvist-hulström

Rodman-Ryan-Lidhammar

Robar-Outila

Valdix-nybeck-hagelin

Morin-jonsson

Löfstedt-Cjs-gibbs

Så kan dom matcha

2011-10-01 @ 12:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: