J20: Nässjö vs IKO periodrapport 1

IK Oskarshamns J20 spelar bortamatch mot Nässjö.
Lagledaren tillhandahåller mig med periodrapporter från de matcherna jag ej kan se, och skriver de här på bloggen...

Första perioden:
IK Oskarshamn har en betryggande ledning, då det står 0-5 efter en period.
Men Nässjö var laget som startade starkast... Men laget som var effektivast, det var IK oskarshamn. 5 mål på 14 skott säger en hel del...

Men som sagt var Nässjö började aggresivast, men Filiph Engsund kan göra ledningsmålet efter 6:20. Därefter får Nässjö en utvisning, och i powerplay kan Filiph Engsund även sätta 0-2.
Efter det andra målet, så tar IK oskarshamn över matchen mer och mer.

Man får pp igen, och Rickard Jersenius kan göra 0-3.
Och bara minuten efter gör Oscar Josefsson 0-4. Då byter Nässjö målvakt... Tar även en Time Out.

De sista 5-6 minutrarna blir Nässjö grinigare och frustrerade.
Och med 2:26 kvar kan David Odén göra 0-5, även detta i powerplay.

Nässjö har haft 3 utvisningar under matchen, och IKO gör mål på alla powerplay!

Det IKO skall förbättra inför andra perioden är hemmjobbet, då Nässjö kommer bra i både andra och tredjevågen. Nässjö attackerar farligt, och då maste man hinna hem.

Ny periodrapport kommer när andra perioden är över!

Kan föresten tillägga att Martin Eberhardsson, som jag intervjuade innan, utlovade vinst - man skall inte ta ut något i förskott, men detta känns tryggt. han lovade också att göra 2+1.