Inför: Troja Ljungby vs IK Oskarshamn

Troja Ljungby på bortaplan. Ett troja som gått för mig förvånansvärt starkt. Bortser man från senaste matchen (7-3 förlust mot Tingsryd), så har de imponerat.

Troja ligger innan matchen på nionde plats (18 poäng). Men då har Södertälje, på åttonde plats 2 matcher mer spelade, och är "bara" 2 poäng före Troja. Oskarshamn ligger sjua på 20 poäng... samma poäng som sexan Mora.
Tight tabell, där verkligen alla kan slå alla...

troja Ljungby är dock svagare på hemmaplan än vad de är på bortaplan. Å andra sidan är IK oskarshamn aningen bättre på hemmaplan än vad man är på bortaplan.

Tabellen "vänder" nu, och förra mötet man mötte varandra vann IK Oskarshamn med 4-1 på hemmaplan.
NU möter man ett Troja som tycks vara starkare än vad man var i det mötet. Dessutom så är man revanchlustna efter förlusten mot Tingsryd...

I vanliga fall ser jag Troja som ett lag i nedre halvan, men deras resultat på senare tiden har imponerat. Troja blir en tuff nöt att knäcka.
Men en full supporterbuss och många supportrar som kommer med bil, så skall vi allt klara av att heja fram IKO till en vinst.
Resultatet: 3-6.

PP:
IKO: 16,98% - 10a i allsvenskan
Troja: 17,54% - 9a i allsvenskan

BP:
72,34% - 13:onde plats i allsvenskan!
72,88% - 12a i allsvenskan

2 av seriens sämsta powerplaylag möter 2 av seriens sämsta boxplaylag... dvs, stora möjligheter för båda lagen att förbättra de statistikerna....

NU kör vi, nu hejjar vi fram IKO till en härlig bortavinst!

/Räkan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: