Shit! vad hände? 0-4 till 8-4!!

Ojojojoj.. vad skall man säga...
matchen Bofors-IKO är nu över, men inte lär vi glömma den...

5:58 in i andra perioden, gör Bofors 4-0, och detta i ett PP för IKO!
Då började jag skriva lite om matchen, och att PO spelats bort mm... men bara några minuter senare ligger den texten i papperskorgen!
Och då vid detta läget lämnade några ishallen. Det var uppgivet.
Men laget skulle verkligen resa sig, som fågeln fenix ur askan, och göra detta till sin kväll!
Och på sättet man gör det!

Den sjukaste vändningen på bra många år inleddes nämligen!
Häng med, i vad som händer under andra perioden, då resultatet på tavlan visade 0-4:

06:41, 1-4 görs av Anton Persson.
10:45, nätar Guter, till 2-4.
10:55, bara 10 sekunder senare svarar Guter sig själv, och gör ett mål till! 3-4
16:13 hittar Ryno in pucken! 4-4!
16:25 Guter gör ett hattrick, och vändningen är ett faktum! 5-4 till IKO!

Denna vändning, från 0-4 till 5-4 tog IK under 10 minuter att göra!
När gjorde IKO 5 mål på 10 minuter senast? Dessutom i ett läge då självförtroendet är grusat!
Guter gör dessutom ett hattrick på 6 minuter!! Rekord?!

Inför sista perioden visste ingen vad de skulle tro, skulle IK bevaka, fortsätta på samma spår, slarva bakåt?
IK gjorde precis vad alla ville, IKO fortsatt sin vinnande bana.

46:25 gör Ryno 6-4!
49:34 Lukas Ericsson, 7-4!
51:41 Nybeck gör 8-4!

Noterbart är att Rasmus Djerf, född -93, gjorde A-lagsdebut idag. Detta firade han med att göra en assist till 8-4målet!
Bara att grattulera våra unda talanger, som tycks ha ett bra år i år!

skotten:
13-9, 13-8, 11-9
totalt: 37-26

Ja, vad mer skall man säga... allt känns så galet nu!
Skulle vilja sätta mig in i Boforsspelarnas skallar, som måste trott att de hade en promenadseger att hämta... vilken chock.

kan också nämna att Tingsryd tog poäng mot Västerås, där man vann med 3-2 efter straffar - så PO lever ännu för IKO!
Nu är det Ljungby borta nästa för våra krigare som gäller!

Nu skall jag luta mig tillbaka, och bara snurra runt, i mina tankar om den magiska och snabba vändningen, om Guters Hattrick på 6 minuter, om Djerfs debut, om.. om allt galet som hände.
Ojojoj, vad det kan svänga och gå undan i hockey!