Jumbotron och ljudanläggning!

Ljudet i Arena Oskarshamn:
Oskarshamn har ett av allsvenskans sämsta ljudanläggningar (enligt mig)... särskilt om man är på ståplats. Omöjligt att höra vad som sägs mm. Det enda man kan höra är en överdistad högtalare som skriker ut något överdistat oljud, som vissa kallar musik... (ja, det är förlite peppmusik, och då menar jag inte "put your hand in the air", utan fet rock, hårdrock och manglande fet hiphop mm - men detta är en annan diskussussion).
Omöjligt idag att höra publiksiffra mm. Vore det inte för de visuella bildskärmarna skulle man aldrig uppfatta den.
Och det är inte volymen det är problem på, utan att alla högtalare inte håller för trycket. Högtalarna låter spräckta, och överdistade.

Ljudanläggningen är något som kommunen helt håller i, då IKO enbart är en hyresgäst, låter styrelsen förmedla.
Kommunen har undersökt problemet, men IKO vet inte idag vad de planerar för förbättringar - och då menar jag inte musikvalet, utan ljudkvalitén!!
Ljudkvalitén i Oskarshamns ishall måste bli bättre, vad man än tycker om musiken, speaker eller reklamen som strömmar ur den, så måste ljudet bli bättre!
Känner ni någon i kommunen, tala om det för dem, att ljudet är pinsamt...

Jumbotron:
Jumbotronsnacket är något rykte som dök upp inför denna säsong. Styrelsen låter hälsa att man idag kollar på en sådan lösning. Men skillnaden här med ljudanläggning är att IKO får bekosta denna. Kommunen betalar inte för en jumbotron, eller mediakub som det heter...
Men ett problem är att taket inte pallar vikten för en mediakub, utan man kollar idag på andra lösningar. Det finns i dagsläget andra lösningar, men i dagsläget är inget klart. Men man vill vara förberedd inför framtiden, låter man hälsa!
Vi får hoppas på det bästa...

/Räkan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: