Inför: Björklöven vs IK Oskarshamn

IK Oskarshamn har rest till Umeå, för att spela match mot Björklöven.
Senast lagen möttes i Oskarshamn, blev det en knapp seger till IKO (4-3), men så är också IKO betydligt starkare på hemmaplan....
För på bortaplan har IK Oskarshamn ännu inte tagit en enda seger. 1 enda poäng på bortaplan hittills, och det är på tok för få!
 
Men å andra sidan, om IK Oskarshamn är svagast på bortaplan, då är Björklöven svagast på hemmaplan, då de enda poängen de tagit där är en 3-poängare....
 
Men så har heller inte spelet stämt i början på säsongen, det var senaste matchen hemma mot BIK Karlskoga man äntligen såg lite fart och vilja.
Nu har vi dessutom Rodman med i laget, då han nu är helt spelklar, med alla papper och sådant runt om som ska ordnas.
 
Uotila rapporteras också vara tillbaks från sin skada. Tur det, då Jonathan Andersson åkt tillbaks till AIK. Backbrist annars, då Engsund är avstängd.
 
Matchen sänds på hockeyallsvenskan.se. För att köpa matchen, klicka in er HÄR!
Annars så liverapporterar Oskarshamnstidningen, deras rapport nås med ett klick HÄR!
 
/Räkan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu jämnare det till sig i botten IKO kommer hem från sin norrlandsturne ordentligt lövade och närmar sig sista platsen med stormsteg

2013-10-26 @ 18:28:43
Postat av: J20 support

Gick inte idag! Men en förlust kommer ju för eller senare! Bara att kriga vidare, nya tag hemma mot Nässjö på tis..

2013-10-26 @ 22:04:17
Postat av: Kalle Karlsson

Nu känns det riktigt tungt att vara IKO supporter.

2013-10-26 @ 22:07:08
Postat av: Kjuyh

Vi kan redan nu glömma topp 7 ( är inte bitter, bara insiktsfull). Det kommer bli en lång och frustrerande säsong. Undviker det här laget plats 14 och 13? Hoppas hoppas. Kämpa på grabbar!

2013-10-26 @ 23:29:26
Postat av: Anonym

När i helvete ska Söderström begripa vilka spelare som ska spela mycket? Fjärde inne på två bakåt, tredje inne på tre bakåt. Ja men hallå i mössan Söderström. Det här är en grov tränarmiss! Han ser ju inte vilka spelare som skall vara banan. Allvarligt orolig, vi har bra spelare men vi har inte tränarkompetensensen. Det gäller för varje spelare att leverera frAmåt och jobba hem bakåt. Hur många har vi som gör bådadera? De killarna ska spela mycket! Söderström är verkligen ingen taktiker. Jag tror IKO behöver en ny tränare för kompetensen finns, men utnyttjas inte. Vilka spelare fungerar bra tillsammans. Tänk till nu Söderström!

2013-10-27 @ 02:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: