1 poäng mot Almtuna...

Ja, det fortsätter att spöka mot Almtuna, då man förlorade efter straffar mot dem.

Första perioden börjar IK Oskarshamn bra, men tar inte avsluten. Man skapar och skapar, och sedan händer ingenting....

Så kom målet i baken istället. Ett mål Zacke kanske skulle kunnat stoppat... Senare gör Almtuna 0-2, i powerplay.
Ett ganska billigt mål, som vid första anblicken Zacke borde tagit också, men som man kunde se på reprisen att pucken styrdes in via en byxa. Då är det svårare för Zacke.

Men saken var den att IKO skapade lägen, men ville inte ta fighten mot mål eller avsluten, och Zacke såg uppgiven ut efter sina 2 mål bakom sig....

IKO är laget som skapar mest, men tar inte avsluten. Almtuna spelade omvänt. Skapade inte så jättemycket, men när de väl kom in i offensiv zon, då skjuts det hej vilt, och minsta lilla inspel förvandlas till målchans.

Men första perioden slutade 0-2, och i andra perioden... ja då lös det tydligt att IKO spelar utan självförtroende. Jag tycker IKO spelade sämre i andra perioden, MEN trots det gör man mål!

Först ut var det Soares, som i powerplay prickskjuter nättaket. Bouchard skymmer målvakten på ett exemplariskt sätt.
Bouchard föresten, en av hans bättre matcher. Lite mycket felpass, men mer glöd i hans ögon idag! Mer rakt spel mot mål, och tog mer skitgöra!

Bara 2 minuter efter Soares 1-2 mål, snor Löfstedt åt sig pucken. Sätter full fart, och drar läckert in pucken i mål, och vi har 2-2.

Sista perioden äger IK Oskarshamn, och nu hände det något. Plötsligt skjuter man! Man tar avsluten och man går in på mål, och tar smällarna för att skapa.
Det ironiska var att då ville inte pucken in...

Matchen gick till straffar, där både Löfstedt och Soares sätter sina, men i andra vändan tog det stopp, och Almtuna tar bonuspoängen.

IK Oskarshamn har match redan på fredag igen, då väntar Mora på bortaplan.