Inför: KHK vs IKO

IK Oskarshamn ska åka och gästa serieledarna.
Och inte nog med det, ett av seriens hemmastarkaste lag. Karlskrona har endast tappat 1 poäng på hemmaplan, och står fortfarande utan förluster på hemmaplan.
 
Detta hemmastarka lag ska seriens bortasvagaste lag möta. IK Oskarshamn saknar fortfarande seger på bortaplan, och har hittills endast tagit 1 poäng på bortaplan.
 
Men trender är inte eviga. IK Oskarshamns dåliga bortafacit bör brytas, likaså Karlskronas hemmafacit. Nu kan vi slå 2 flugor i en smäll, och se till att det blir så!
 
Karlskrona åkte på en tung 5-0 förlust borta mot Malmö senast, och lär söka revansch. Eller kom verkligheten ifatt Karlskrona under uppehållet?!
För Karlskrona har startat serien bra. Mycket bra, är imponerad av deras poängskörd och deras effektivitet (62 gjorda mål, och 29 insläppa på 17 matcher)!
Jag är imponerad av dem, men tror trots det inte att de har ett bättre lag än IK Oskarshamn.
 
IKO startade serien minst sagt sömnigt och oinspirerat. Senaste matcherna har man vaknat till liv, och Rodman har blivit den där frälsaren man inte vågade hoppas på han skulle kunna bli. IKO är på gång, och nu ska vi även börja plocka poäng på bortaplan!!
 
På grund av sena arbetstider blir detta min första match med IKO jag missar i Karlskrona. Men vad sugen man är på att åka dit... Nära och allt...
Men är ni likt som jag strandade hemma när pucken släpps, visas den gratis på webb-tv. Det är viasatsport.se som frivisar matchen.
 
/Räkan

Kommentarer
Postat av: Oskarshamnare

Hoppas att KHK får däng på hemmaplan , det är dags för det nu.

Kommer inte att stödja Moore Support längre , det som ligger bakom det ställningstagandet är deras vidriga sätt mot Jocke Trummis.

2013-11-13 @ 07:20:11
Postat av: Bego

Vill se Rodman med Piispanen o Löfstedt som ordinarie kedja. Funkar ju bra i pp. Rodman Piispannen som målgörare o Lövet som den skicklige framspelare han är.

2013-11-13 @ 07:53:54
Postat av: ratmanloco

Till: "Oskarshamnare"
Betvivlar kraftigt att du överhuvud taget fattar nåt av de snackar om!! Om du ENS stött supporterklubben ÖVERHUVUDTAGET de senaste åren, borde du VETA att vi heter BLUE FRONT SUPPORT, och INGET annat!! Sen angående vad du säger om behandlandet av Jocke, så tor jag du fått en MASSA om bakfoten ang denna situationen. Gör OM, gör Rätt !!! Mupp.

Forza IKO å BFS 4ever, ikväll tar vi KHK så de bara smäller om de!!!

Med vänlig hälsning: ratmanloco

2013-11-13 @ 08:50:28
Postat av: Oskarshamnare

Till Ratmanloco: Efter att ha talat med Jocke och hört hans version hur han blivit behandlad , så tycker jag att du kan ge din version av detta då det är fler än jag som hört samma sak från andra som är insatta. Men ditt aggressiva utspel talar för att det inte står rätt till ,men det är ingen nyhet när det gäller " Moore support"

2013-11-13 @ 09:26:05
Postat av: Anonym

För alla oss som undrar, vad har hänt med trummisen?

2013-11-13 @ 12:44:51
Postat av: Forza IK Oskarshamn

Enligt vad jag hört ang trumm-Jocke, så sägs det att "hans" trumma vart på lagning fast i själva verket så har BFS bara gömt undan den. Den korta versionen. Sen vad som är sant eller inte låter jag vara osagt men om fallet är så bör alla som har med BFS att göra tänka efter lite på vad supporterklubben vill stå för. En supporterklubb utan stake eller en supporterklubb som kan säga ifrån på ett snällt och moget sätt. Fast iof så tycker jag att de överlag är en supporterklubb med fjantigt folk som styr och ställer som ett gäng moralkärringar. Tacka vet jag Moore Support. Det var ett roligt gäng!

2013-11-13 @ 15:52:29
Postat av: Svinto

Jocke har varit på våra läktarmöten, han har vetat vad som har gällt, vi har pratat med han på ett vuxet sätt, moget sätt eller vad ni nu kallar det för MEN han har inte lyssnat på vad vi har sagt på mötet eller av det vi säger i klacken utan han kör sitt eget race, där av så har vi nu på test hur det är med en annan trumma samt en annan trumslagare för på nått sätt så måste vi lämna -90 talet bakom oss och försöka utvecklas för just nu så har det stått still. Och om man är medlem i BFS så vill ju vi i styrelsen få höra vad andra tycker men vi får ingen respons, vi har en hemsida, vi har en E-Mail adress och vi är på alla hemma matcher men ingen som tycker illa har hört av sig, utan det vi har hört så är det mer positivt än negativt. Så istället prata med dom som har tagit beslutet istället för att skriva anonymt på en blogg. Vet du inte adressen? Bluefrontsupport@live.se eller prata med mig i hallen så får du höra den rätta historien. Samt i veckan kommer det att komma en kallelse till ett medlemsmöte där bland annat denna info kommer att tas upp och vi besvarar gärna era frågor.

Jocke "Svinto" Johansson
Kassör Blue Front Support

2013-11-13 @ 17:27:26
Postat av: Anonym

Vad gäller trumman tycker jag det är bra att man har bytt, den andra hördes ju knappt!!

2013-11-13 @ 18:32:42
Postat av: Rusk

Tycker det är jättebra med en styrelse som försöker hitta nya vägar ut från 90-talet och gå in i nuet/framtiden. Mycket bra Svinto & CO. Lämna "bonnbonkandet" nu. Alla andra supporterklubbar ligger 15 år före. Dags att börja äta in lite. Ni är på rätt väg bara kämpa vidare.

2013-11-14 @ 02:17:51
Postat av: Rusk

Aldrig mer trummor. Det är till för de bekväma.

2013-11-14 @ 02:29:43
Postat av: Till Svinto

Det är skitsamma om han inte har lyssnat på va ni sagt. Det är ingen jävla ursäkt för att ljuga för honom din jävla Lallare.

2013-11-14 @ 08:23:16
Postat av: Svinto

Ja stor i mun kan vem som helst vara bakom ett falskt ID. Du vet vart vi finns om du vill ta en diskution men jag tvivlar starkt på att du träder fram

2013-11-14 @ 10:42:40
Postat av: Löjan

Så här var det. Innan sässongen hade vi ett möte tillsammans med alla medlemmar.
Där satte vi upp riktlinjer för sässongen.
Bland annat att vi skulle ha mindre trumma och mer sång.
Jocke var helt med på det.
Vi skulle ta fram två klackledare som skulle hjälpa till att styra trumman och klacken.En av dom är jag.
Det har ärligt talat inte fungerat ett jävla dugg.
Jocke skiter i vad som sagts han har kört sitt eget race och blivit någon form av en egen ttraktion under matcherna. Men vi ska inte skylla allt på trummandet. Det är väöldigt mycket annat som inte fungerat på läktaren. Som jag ser det finns de två grupperingar även om ingen vill se det.
En är styrelsen plus några till. Sen har vi dom rutinerade rävarna som stått i klacken sen stenåldern.
Vi kommer inom kort att hålla ett medlemsmöte där jag hoppas att det kommer väldigt många. Vi kommer lyfta dessa frågor och mycket annat. Vi måste rensa luften och hita ett sätt att ´jobba tillsammans på så att vi kan bli starka på läktaren. Vi brinner ju alla för IKO.
Till sist ingen har ljugit.Trumman har vart på lagning nu finns den inte i hallen dock.
MVH
Christoffer
Ledamot Blue Front Support.

2013-11-14 @ 11:01:43
Postat av: Löan

En sista sak som är viktig i sammanhanget. Trumman är inte Jockes egna den tillhör BFS och ingen annan. Därför tar vi också beslut av vad som görs med den.

2013-11-14 @ 11:03:53
Postat av: Forza IK Oskarshamn

Att trumman inte tillhör Jocke vet jag med med, men att ljuga för honom är fel. Det var hela poängen med mitt inlägg.

2013-11-14 @ 12:16:23
Postat av: Löjan

Vi har inte ljugit. Vad är problemet. Trumman har varit på lagning. Vi provade under tiden något nytt. Vi tycker att de blev bättre och vill fortsätta ha det så. Vi ser gärna Jocke i klacken men
Han har valt att inte stå med oss.. Är man där för att trumma eller titta på hockey?

2013-11-14 @ 21:50:40
Postat av: Rusk

Man kan stödja IK verbalt också vilket är det traditionella sättet och mest älskvärda. Men under måttliga mängder dock. Det måste ju inte ske konstant för då orkar ingen. Man är inte en bättre supporter för att man sjunger konstant. Det blir bara jobbigt då. Bara en medmänsklig åsikt.

Lögner är fult. Har vi sett nått konkret i kritiken angående lögnerna? Det är nog fulare att beskylla utan saklig grund och dessutom ha en massa olika alias.

2013-11-15 @ 02:06:51
Postat av: Forza IK Oskarshamn

Tack Löjan! Nu fick jag ialla fall svar på frågan om ni hade ljugit eller inte. Frågade det sen det första inlägget. Jag anser att man ska sjunga om det finns underlag för att bara göra det. Och även en trumma kan behövas men tycker som ni att man inte ska bonka en hel match utan mer för takt och för att få igång publiken.:)

2013-11-15 @ 08:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: