1 poäng till IKO j18 borta mot Skövde!

IK Oskarshamn j18 fortsätter sitt kval till Elit. Idag mötte de Skövde på bortaplan.

Det skulle börja bra, O. Wibeck ger IKOj18 ledningen, och A.Nilsson utökar det till 0-2, i powerplay.
Skövde skulle äta in, och göra 1-2, men IKOj18 svarade upp snabbt, då A. Käll gör 1-3 bara minuten senare!

Andra perioden blev mållös, och sedan skulle tyvärr IKO tappa sin ledning i sista perioden...
Med 4 minuter kvar av matchen har nämligen Skövde kvitterat till 3-3, och det blev inga fler mål på full tid.
Matchen gick till förlängning, och efter upphämtningen Skövde gjort, hade de det psykologiska övertaget.
Och 2 minuter in i förlängningen kan Skövde göra 4-3.

Men nu vänder den korta, men intensiva kvalserien, och IK Oskarshamn j18 har returmatch mot Skövde hemma i Arena Oskarshamn redan på torsdag!

Tabellen nu:
Skövde 5p
IKO 4p
Växjö 0p

Matchen hemma på torsdag börjar kl 19:00. Hoppas lite folk kommer och visar/ger sitt stöd!
Den matchen blir nu otroligt viktig! Och IK Oskarshamn förtjänar ha ett j18 i Elit!