Nya landskamper och finsk spelare till IKO!

Ja, det är nya landskamper inbokade i Arena Oskarshamn. Den här gången är det U-16 landslaget som kommer till Oskarshamn i en fyrnationsturnering mot Tjeckien, Ryssland och Finland.
 
* * * * *
 
Idag blev det kaos. Innan jag bombade ut att Soares var klar twittrade Roger Jönsson mfl ut att det var "spännande" och "härligt" mm...
Idag har sportgruppen träffats för att planera och bada... Och alla twittrade ut saker samtidigt.
Roger Jönsson skrev "Spännande", Söderström "Känns spännande", M. Larsson "Oj oj oj vad kul", M. Svensson "Det här känns bra" mfl....
 
Jag räknade med att detta handlade om att jävlas med media. Skapa ett surr.
Men saken är den, i nästan samma veva fick jag ett tips från Finland. En seriös källa med god insyn där, som först ville tipsa om en målvakt.
Mika Norja ska Timrå vara intresserade av. Min källa påpekar att även IKO ska ha visat "någon form av intresse" för den finska målvakten.
 
Men sitt ner läsare. Saken är den att jag började höra mig runt om detta tips, och nu visar det sig som så att IKO har en spelare klar. Och med stor sannolikhet kommer han från Finland.
MEN spelaren som lär presenteras inom något dygn är center...
 
Saken är den att detta gjort mig galen. Skenmanövrar har lagts ut, och jag har mötts av många återvändsgränder. Källor säger olika saker. Vissa källor har olika informationer, detta för att IKO just nu tycks jaga mina källor.
Men med det jag fått fram, vågar jag säga att det presenteras en center från Finland. Troligen tisdag förmiddag.
 
Jag har 3 namn jag jobbar på, men ska nu sova, och sedan jobba hela måndagen, för att sedan gå på studentfest. Känns som att namnet kommer vara ute när jag är hemma på tisdag kväll, så jag lämnar det öppet så. Försent nu att gräva i detta... Också då källorna tilldelats olika information låter jag det vara så, för att skydda källorna.
 
/Räkan

Kommentarer
Postat av: Patte

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=7542&lang=swe

Kanske, kanske inte? Känns som en ersättare till Öhman.

2013-06-10 @ 23:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: