Inför: IK oskarshamn vs KHK

Karlskrona HK gästar Arena Oskarshamn.
KHK är toksist i tabellen, men för det inte ofrliga. De kan i stort sett redan nu rikta in sig på negativt kval, och kan därför spela avslappnat.
IK Oskarshamn måste vinna nu, för att hänga på kvaltåget!
Och hur många poäng det än må skilja i den här tabellen, det finns inga lätta och givna matcher.
 
Dessutom så är det nu 6 raka förluster för IK Oskarshamn, fast de 2 senaste matcherna har gett 1 poäng vardera...
Karlskrona kommer från 2 raka förluster.
 
Lagen har i seriesammanhang endast mötts 2 gånger, båda gångerna den här säsongen, och båda gångerna har IK Oskarshamn vunnit med 3-1.
 
Nu handlar det om att arbeta sig upp i tabellen igen, och ta de här "måstematcherna".
Det handlar om 9 poäng upp för IK Oskarshamn att klättra. Kan kännas långt, men många omgångar kvar. Dessutom så besitter vi ett starkt lag, som kan slå alla lag i serien.
IK Oskarshamn tappade mycket mark på några raka förluster, tänk då vad man kan klättra.
Nu har dessutom lagen som skenade upp i tabellen tappat sina NHL-spelare, och kan kanske även de börja rasa nu...
 
Men en match i taget. Är ganska många poäng kvar att slåss om, och nu börjar klättringen igen.
Jag tror på laget, nu gäller det att VI visar att vi tror på laget, så börjar samtliga spelare tro på sig själva och laget fullt ut!
 
Karlskrona kommer också med en buss supportrar. 2 matcher att vinna, både på läktaren och på isen!
 
Matchen börjar kl 19:00
 
/Räkan

Kommentarer
Postat av: Anonym

har IKO alltid haft en liten klack?, tycker de jämt är bortastå som dominerar. Mer Folk på ståplats. sen tycker ja man ska flytta IKO klacken till mitten av ståplats då kanske fler samlas där och hänger med. istället för i hörnet va tycker ni ?

2013-01-09 @ 10:33:57
Postat av: Ståplats

Är orolig för den här matchen. Verkar inte bli mycket folk, medan K-krona kommer med en hel buss. Tror IKO måste göra en toppmatch för att vinna.

2013-01-09 @ 12:54:17
Postat av: KP

Alltså, jag är visserligen rätt ung och ny i klacken. Vi kanske inte är alltför många som står och sjunger, men jag tycker vi gör det riktigt bra sett till hur många vi är. När det gäller vart klacken ska va placerad så spelar det personligen inte någon roll för mig. Skulle kunna stå i mitten också om det va så. Men nu är det väl spelarna som önskat att vi ska stå i hörnet? Att vi syns och hörs bättre där och då är det ju rätt självklart att klacken är placerad där.

Att bortastå för mestadels alltid låter lite högre är väl rätt så naturligt av en sak, de är fler. När vi åker till Tingsryd, Ljungby, Karlskrona och vad det nu kan va så är det vi som dominerat. Varför? För jo, vi är fler som sjunger då. Personliigen tycker jag det blir en liten annan upplevelse på bortaresor, man tar i ännu högre än vad man gör hemma, tar med vänner som sjunger osv, som kanske inte gör det på hemmais. Bortaplan är som sagt alltid en liten speciell känsla.

2013-01-09 @ 14:36:55
Postat av: KP

Och... i stället för att klaga så kan du väl ställa dig och sjunga själv?

2013-01-09 @ 14:43:54
Postat av: Macke

Precis som Anonym var inne på,varför inte flytta klacken till mitten,tror de skulle höras ytterligare ett snäpp till då!

2013-01-09 @ 15:04:40
Postat av: KP

Well, eftersom spelarna har sagt att de vill ha oss i hörnet (Har för mig att det var så i alla fall) så ska man väl också stå där.. allt för deras bästa. ;)

Och andra sidan stod ju klacken i mitten förr så skulle säkert funka det med. Varit med alldeles för kort stund så har inte så mycket att komma med angående detta ämne . :)

2013-01-09 @ 15:19:25
Postat av: Ståplats

Sv. Macke Anonym mfl.
Hur länge har ni följt IKO? Klacken har ju redan stått i mitten, under Arenans första år. Den blir nästan totalt osynlig för spelarna då. Även ljudet led av det. Beslutet blev att flytta den till hörnet. Perfekt enligt mig.

2013-01-09 @ 15:38:10
Postat av: Ståplats

Tillägg: För ni syftar väl på mitten av kortsidan..??

2013-01-09 @ 15:39:51
Postat av: Hauge

Jag tycker att den borde stå i mitten. Mycket lättare för klacken att ha tifo där och så blir det snyggare osv. Ljudet tror jag inte har någon större betydelse. Det hörs nog lika bra där.

2013-01-09 @ 16:09:29
Postat av: Hauge

Jag tycker att den borde stå i mitten. Mycket lättare för klacken att ha tifo där och så blir det snyggare osv. Ljudet tror jag inte har någon större betydelse. Det hörs nog lika bra där.

2013-01-09 @ 16:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: