Inför: Asplöven vs IK Oskarshamn

IK Oskarshamn är ute och reser, och befiner sig just nu i Luleå. Långresa och bortamatch väntar, och motståndet är Asplöven HC. Men matchen kommer spelas i Coop Arena i Luleå, och inträdet är gratis...
 
Men måste starta med att berömma IK Oskarshamns oficiella webbplats! Riktigt kul att följa lagets resa, med bilder och enkäter mm!
Som man förr klagade på att sidan aldrig uppdaterades, så gör nu webbansvariga ett riktigt bra jobb. Göran Svensson ska självklart omnämnas här, då han gör reportage, bland annat reserepportaget från "insidan" då han nu är med grabbarna i bussen, flyget och boende till Luleå.
 
Men nu till själva matchen. Mot Asplöven har IKO tagit 5 poäng, av 6 möjliga. Det får man allt se som godkänt, då Asplöven är ruggigt bra på hemmaplan.
Men nu är det inte hemmaplan, och bortsett från att IKO sparar in några resekronor på att slippa åka till Happaranda, är frågan, vilket av lagen som mest gynnas av att matchen spelas i Coop Arena?!
 
I Oskarshamn är Enberg och Hagelin skadade. Ljungkvist var ej med till Luleå, när laget åkte under tisdagen, pga sjukdom. Men han ska vara piggare nu, och flyger upp till Luleå på matchdagen.
Junioren Gustaf Svensson är också med laget upp.
 
Asplöven kommer närmast från en 3-0 förlust mot Västerås, och IK Oskarshamn ska förhoppningvis hittat tillbaks i vinnarspåret igen, då man kommer från 2 raka segrar...
 
Under tisdagen spelades andra hockeyallsvenska matcher, som även den här gången gick relativt bra för IKO:s del.
Malmö förlorade hemma mot Troja Ljungby, och Tingsryd stal 1 poäng av Mora, trots 2-0 underläge...
Detta betyder att IKO är 8:a, med 56p. Malmö 7:a på 60p och Mora 6:a med sina 61p.
Men då ska man tänka på att inför matchen nu mot Asplöven har Malmö 1 match mer spelad än IKO, och Mora har 2 matcher fler spelade!
3 poäng till Oskarshamn, och vi är verkligen med i leken igen!
 
Men det gäller mycket för Asplöven också. De ligger precis över negativt kval, och där vill de nog vara också. De lär slåss med näbbar och klor för att klamra sig fast över det strecket.
 
Matchen startar 19:00.
 
/Räkan
 

Kommentarer
Postat av: Ståplats

Kämpa IK!!!!

Spela som, om det vore ett topplag ni möter! Det krävs rejäla tag idag!

2013-01-16 @ 16:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: