Kontraktsförlängningar och rykten...

Skrev tidigare idag om den tråkiga nyheten med att Oscar Josefsson drar till Mora IK. Tänkte därför att då får vi även slänga in lite roligare nyheter också!
 
Victor Backman imponerade stort när han kom till IK Oskarshamn. Personligen trodde jag han skulle dra vidare, men ska vara nära en förlängning med IK Oskarshamn nu. Kontraktet handlar om 2 år.
Och håll i hatten, samma sak gäller med Stefan Öhman. Trodde verkligen han skulle till Björklöven nu, men han överväger ett kontraktsförslag. OK, han är inte lika nära bläcket som Backman, men han överväger starkt...
 
Hur kommer det sig då att Öhman plötsligt kan tänka sig att bli kvar i Oskarshamn?
Barn. Inte så kul att flytta runt när man har barn, som då måste byta förskola/skola. Dessutom så tränar Stefans bror Björklöven, och att spela under sin brorsa kan vara tufft. Mycket tufft.
Stefan avvaktar dock ett bud från Björklöven innan han bestämmer sig.
 
Sedan avslutar vi med lite Tingsrydsrykten. Det har haglat in tips om spelare därifrån nu, men merparten av tipsen känns dock som gissningar än rena tips.
Däremot är det många tips kring målvakten Michal Zajkowski. Men Roger har i dagsläget ej pratat med honom eller hans agent...
 
Sedan ringde jag och frågade Roger Jönsson angående Vigilante idag. Där är inget beslut taget ännu. Roger säger att Vigilante öppnade upp svagare än man önskat, men avslutade mycket bra. Men Roger ville överväga först om man ska satsa vidare på honom eller ej.
 
Jo föresten... ytterligare en sista sak. Omkring 1 vecka eller så lär bläcket nå ett kontrakt med en ny back till IK Oskarshamn!
Det är dock allt jag har just nu. En back, och att han är väldigt nära. Ska jobba vidare på detta och se om vi kan luska fram ett namn.
 
/Räkan

Kommentarer
Postat av: Anonym

tror jönsson vill hålla kvar backman-öhman-poulsen bästa formationen på slutet

2013-04-08 @ 18:04:48
Postat av: nofear

vilka klubbar i AS riskerar just nu att inte så elitlicensen godkänd?? och är det någon mer klubb än mora i dagsläget som har så dålig ekonomi att dom riskerar att gå i konkurs??

2013-04-08 @ 18:28:13
Postat av: KP

nofear: Timrå har inte den bästa ekonomin vad jag förstått. Vädjar om banklån och får de inte igenom det så är inte konkursen långt borta.

2013-04-08 @ 19:36:38
Postat av: nofear

KP: sant det har man ju hört om hoppas bara att om det blir så att något lag åker ur as på grund av konkurs att dom är lite snabbar i år med att meddela det så att det lager som kommer underifrån har lite mer tid på sig så att det inte blir som för asplöven föra året. förresten någon som vet om hur det verkligen står till med leksands ekonomi?? har dom en ekonomi så att dom kan överleva eller ligger dom också på gränsen till kk för man hör ju olika siffror överallt.

2013-04-08 @ 20:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: