Premiärspöket lever kvar...

2004 var senast IK Oskarshamn vann en seriepremiär. Och vi får vänta minst 1 år till innan det upprepar sig...
IK Oskarshamn tog idag mot ett hungrigt Troja, som rättvist kunde vinna med 0-2.
 
IK Oskarshamn agerade oinspirerat, och ville inte jobba för pucken. Det ville Troja Ljungby.
Troja Ljungby har inte HockeyAllsvenskans bästa spelare, men de sliter i alla lägen. De åker efter alla puckar.
 
Vet inte vad jag ska skriva mer om matchen... Tycker synd om dem som skulle utse en slitvarg, för det var just det som saknades i Oskarshamn idag
Petande och glidande. Ingen som tog striden....
 
Men nu kan det bara bli bättre!
På lördag åker vi till Södertälje, och då visar vi hur hockey ska spelas!
Troja visade idag att hårt slit lönar sig...
 
Blir också frustrerad. I nästan alla powerplay Troja hade, körde de med samma modell. Passa skymd spelare i offensiv zon, framför mål, som åker bakom mål. Täckande Oskarshamnare följer efter, och det blir soprent framför mål.
Jag förundras hur Oskarshamn kan gå på den här enkla finten gång på gång, i samma match.
 
Positivt då?
Introt kändes ganska häftigt från ståplats, där man var med på noterna, och sjöng med. Synd bara att sittplats inte orkar stå upp i några sekunder...
Också kul att hemmaklacken idag var relativt stor och högljudd!
Några gamla själar som hittat hem igen. Stämningen på ståplats var festlig, i alla fall 50 minuter av matchen. Kul, härligt att visa från första matchen hur bra vi kan vara!
Blue Front Support gjorde ett bra jobb idag, hoppas fler upptäckte detta, och kommer och vill vara med och "leka" nästa match! Det är SÅ man får en klack att växa, visa hur kul det är att stå där!
 
Nu laddar vi om, och fokuserar på lördagens drabbning mot Södertälje!
Finns fortfarande några platser kvar i bussen, så skynda er och anmäl er till resan nu!
 
/Räkan

Kommentarer
Postat av: Peter

Menar du att ingen i IK gjorde jobbet i en Seriepremiär på hemmaplan?!?! Stämmer detta är det rent ut sagt för djävligt! Dom här tre poängen SKA man ha om man ska komma på playoff-plats! Detta håller icke! Okej det är bara första matchen..Jag vet! Men Troja hemma SKA vara tre poäng om man vill vara med när det ska avgöras... Tråkigt att man inte kan prestera bättre!

2012-09-13 @ 13:56:20
Postat av: Bego

Sen håller det inte att ta massa utvisningar. Uotila och Granlund satt flera gånger och är farligt nära många gångar. Vi har inte råd att bjuda på BP speciellt när vi inte spelar bättre än vi gjorde igår.

2012-09-13 @ 16:49:22
Postat av: David

Tog ledigt från jobbet, gick till arenan skitpepp för att allsvenskan skulle börja. Var så jävla besviken när jag gick därifrån efter matchen. " Det är nu serien börjar, det är detta vi har tränat för,och väntat på", dom orden ekade i mitt huvud av alla intervjuer man läst. Såg inte skymten av ngt igentligen. Punkterna är många och man kan gnälla och klaga på mkt, men en fråga jag fortfarande ställer mig, hur fan kan man bli nollade av Troja Ljungby i sin hemmapremiär ? Långe sen jag såg IKO såhär ofarliga. . . . . .

2012-09-14 @ 00:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: