Förlust mot Malmö och seriepremiär...

Ja, så är man nyligen hemkommen från Malmö.
IK Oskarshamn gjorde inte alls bort sig, man gjorde en ganska bra match, men trots detta faller man med 3-1.
Känns tungt, då jag tycker IK Oskarshamn var förtjänta av minst en poäng.
Jag var inte särskilt glad på domaren den här matchen, ok han var ganska dålig åt båda hållen, men i andra perioden gör han katastrofala beslut, som gör att Malmö kan dra ifrån med 2-0.

IK Oskarshamn skulle hämta sig, och M. Poulsen kan göra 2-1.

Sedan i sista perioden hade IKO sina lägen för en kvittering, men det blev Malmö som kunde sätta sista pucken i tom kasse.

IK Oskarshamn skapade lägen som sagt var, men det jag saknade, det var gubben framför mål. Den som ska störa målvakten, skymma målvakten, styra puckar och hugga på returer.
Många puckar slogs in mot mitten, men där fanns ingen vitklädd spelare...

Vi var ett 15-tal oskarshamnare på bortastå, fast bara ca 4 som ville sjunga... Tack till er som "vågar" heja, även när det inte är 50 man plus på bortastå...

Nu laddar vi om, på tisdag väntar match mot Djurgården på Hovet...

* * * * *

22/9 Kl 15:30 har IK Oskarshamn J20 seriepremiär. Denna spelas i Arena Oskarshamn, och motståndet är Vita Hästen.