"Lägesrapport"

Tabellen har haltat lite, och IK Oskarshamn har därav fått ett kortare speluppehåll...
Inte mycket att ta upp här då, men tänkte punkta upp några korta tankar:
 
• En match spelades i HockeyAllsvenskan under måndagen, Malmö mot Karlskrona. En match Malmö vann.
Nu har alla lag spelat 16 omgångar. IK Oskarshamn har en helt godkänd 5:e plats. 4 poäng upp till 3:e och 3 poäng ner till 8:e platsen...
 
• Viktig match mot Malmö på onsdag. Men mycket fokus tycks ligga på fredagsmatchen, då Djurgården kommer på besök. IK Oskarshamn har fått utökad publikkapacitet den matchen till 3500, och sett till biljettförsäljningen är vi snart där... Sittplats är näst intill slutsålda.
 
• På tal om matchen på Fredag... kolla in den här gruppen på facebook. "Vi som håller på DIF och är från Oskarshamn".
OK, håll på vilket lag du vill, men samma disskussion gång på gång, här är det personer som följer IKO alla hemmamatcher, förutom 2. Då ska man byta lag. Kollat igenom medlemslistan i gruppen, och det finns personer där som vanliga fall stöttar IKO, men inte under den här matchen. Lev monogamt, älska ETT lag.
 
• Men innan fredagens match väntar Malmö. Då avslutas kampanjen "Stå upp mot Cancer". Läs mer om detta HÄR!
BFS uppmanar publiken att klä sig i rosa den här matchen. Fint JA! Men personligen hoppas jag man hjälper kampanjen ekonomiskt, och klär sig i blått... Däremot snackas det om ett slags rosa tifo, det kan jag köpa.
 
• Tingsryd... funderade på att gå igenom en lista på spelare som kommit och lämnat lika fort i TAIF den här säsongen. Både spelare som flytt och spelare som sparkats. Hoppar det. Men kan nämna, idag drog Tingsryds NHL-spelare Mike Santorelli.
Det var han som inte gillade ledningen...
När ska TAIF vakna? Och hur kan cirkusen i Tingsryd finansieras?! sparka spelare och hämta NHL-spelare är inte gratis...
 
• IK Oskarshamn hade maskeradparty under söndagen. Har inte sett alla kostymerna, men sett McGrath, Vigilante mfl. Personligen tycker jag Sam Lofquist var den som lyckades bäst - av de bilder jag sett. Han kom som Borat. den blondaste av dem alla till denna "Kazakstaniern".
Bra att man hjälper de från andra sidan sjön få uppleva "sin" helg halloween, tillsammans med laget, och bygga sammanhållningen!
 
• IK Oskarshamns hemsida! Sjukt bra jobb av Göran Svensson, som håller den levande, och ger oss reportage! Även matchrapporter snabbt efter slutsignal! Bra jobbat, det är DET som gör en webbplats bra!
 
/Räkan

Kommentarer
Postat av: TK

Vi uppmanar att klä i rosa för ett rosa tifo. Vill du sedan dra på dig matchtröjan efter introt är det helt okej. Det kommer jag antagligen att göra själv.

2012-10-30 @ 08:08:28
Postat av: Sittplats

IKO är bra. Det måste publiken fatta! Först efteråt fattade alla att Joe Tempest var bra.

http://www.youtube.com/watch?v=RT3dMjk-eAo&list=PLF2F163505F5582C3&index=197&feature=plpp_video

Pinsamt som fan om någon "skvallrar på spelare! Folk borde ge fasen i att lägga sig i spelarnas privatliv. Det är bonnigt och allvarligt!...

Får spelarna aldrig koppla av så blir de sämre. Jag lovar. (Ja, även dricka alkohol ibland ska de få).
Det är viktigt att de får slappna av. Annars är det kört för IKO!

2012-10-30 @ 20:34:10
Postat av: Kämpa IKO!

http://www.youtube.com/watch?v=abtQJkdkAs8&list=PLF2F163505F5582C3&index=181&feature=plpp_video

2012-10-30 @ 20:59:13
Postat av: Kämpa IKO!

http://www.youtube.com/watch?v=abtQJkdkAs8&list=PLF2F163505F5582C3&index=181&feature=plpp_video

2012-10-30 @ 20:59:13
Postat av: Bego

Hoppas på de gamla kedjeformationerna och nya BP-formationer, för de som spelar BP är uppenbarligen inte bra på det. Heja IKO, alla till hallen. Nu är det vår tur att vinna!!

2012-10-30 @ 21:33:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: