Förlust mot Mora IK...

IK Oskarshamn spelade idag mot Mora IK...
Matchens första 5 minuter var ganska jämna, då båda lagen kände på varandra.
IKO forcheckade högt, men försiktigt...
 
Men så började utvisningarna trilla in, och Mora kunde rycka till 3-0 i första perioden. Mora gjorde förvisso endast 1 mål i powerplay, men t.ex 1-0 kom 6 sekunder efter en Oskarshamnsutvisning...
 
Linus Morin kunde göra 3-1 innan perioden var över, men i det här läget kändes det tungt...
 
I andra perioden fick IKO ny utvisning, och Mora kunde göra 4-1. Sedan försökte inte ens IK Oskarshamn... Spelet blev tafatt, slött och oinspirerat...
 
Resten av matchen blev en lång väntan på slutsignalen, då IKO visade tydligt att man inte var aspiranter på att vända på matchen. matchen kunde efter sista perioden sålika sluta med 4-1.
 
Nu är det mycket att jobba på. Först och främst självförtroendet, att våga gå rakt in i zonen, och ta avslut!
Sedan handlar det om inställning. Att rulla på 80% räcker inte i den här serien. Och så måste man spela tufft och hårt, men inte ta onödiga utvisningar!
Domaren idag höll sjukt låg nivå, men ligger man efter motståndarna hela tiden, då blir det utvisningar för att få stopp på dem.
boxplayspelet må vara ett av seriens sämsta, men powerplay jublar man ej heller över. För omständigt, ingen fart, och pucken blir stilla. Mer fart, och avslut tack...
 
Nästa match är på onsdag, då malmö gärstar i Arena Oskarshamn!
 
/Räkan

Kommentarer
Postat av: Besviken

Dom lockar ju inte till några höga publiksiffror i ao med denna inställningen. Fyfan så dåligt rent ut sagt! Lämns WO istället ifall ni inte tänker kriga om poängen, så slipper ni resekostnaderna till mora!!!!!

2012-10-27 @ 18:30:41
Postat av: Anonym

tycker Scandella är väldigt dålig , en ren jävla flopp, ingen vilja ingen glöd, han vill inte! MAKERA! sätt han utanför truppen ngn match, REN GLIDARE ! FLOPP!

2012-10-27 @ 19:09:29
Postat av: Clarrebarr

Såg ej matchen, men scandella ska spela i första linen. Han behöver bättre spelare bredvid sig. Inte för att dem är dåliga han spelat med nu men det fungerade bättre med ex. Mcgrath. Överhuvudtaget var kedjorna bättre förut. Men som sagt såg inte matchen idag så vet inte vilka femmor som spelade. Andra och fjärde femman verkar fungera bäst.

2012-10-27 @ 21:20:52
Postat av: Bego

Hallå Söderström, vakna!!De enda som håller mot Mora är Öhman. Lövet & Valdix. Är det inte dags snart att gå tillbaks till de formationer vi hade från början. Två superfemmor, två bra, istället för fyra vimsiga där det inte finns nån harmoni över huvud taget.

2012-10-28 @ 02:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: