Victor Öhman lånas in!

Idag bekräftar IK oskarshamn ryktet, Victor Öhman kommer lnas in till IK Oskarshamn kommande säsong.

Victor har ett 2-årskontrakt med Linköping, men första året på det kontraktet kommer Victor alltså tillbringa i Oskarshamn.

Victor har spelat allsvenska matcher med Malmö (som han kommer från), men det är det han gjort i J20 SuperElit som imponerar mest på mig. Poäng varje match.
Även i U18-landslaget har Victor gjort poäng...
Klart en lovande ocj spännande talang.

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Ståplats

Låter bra med Victor Öhman!



Nu, en helt annan grej:



Jag ser att Powerplayer-kampanjen går lite trögt. Jag tror följande: Många i Oskarshamn är faktiskt lite till åren komna och ofta inte ett dugg vana vid datorer. Många har inte ens en dator eller internet. De vet inte hur de ska hitta kampanjen eller än mindre hur man anmäler sig via datorn.



Lösning: Kosta på särskilda annonser i lokal pappersmedia som tydligt informerar om Powerplayer-kampanjen. Erbjud folk att komma upp på kansliet och hjälp dem fullt ut med anmälan och bjud på en kopp kaffe eller nå’t. Då får ni även de många ”pensionärerna” som är IKO-anhängare att anmäla sig! Vet inte om IKO redan har gjort detta. Hur som helst, bara ett tips i all välmening!

2012-05-21 @ 19:47:52
Postat av: Förtydligande...

Menar såklart inte att IKO ska minska satsningen på Internet på något sätt. Tvärtom, Internet är nog det viktigaste att satsa på. Det gör man jättebra i IKO med ny hemsida, snabb uppdatering och allt. Det ska man ha en eloge för och fortsätta oförtröttligt med att utveckla!



Menar bara att kan det vara bra att även komplettera med ”gammelmedia” i detta fall, för att nå ut till alla. Man hoppas ju att Powerplayer-pengarna ska räcka till en bonus-spelare i år!



/Ståplats

2012-05-21 @ 20:41:53
Postat av: Anonym

Scandella klar för IKO!.

2012-05-22 @ 15:03:29
Postat av: SV. av:

Var har du läst det?

2012-05-22 @ 15:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: