Mer än 3 års väntan över, IKO vann i Malmö!

IK Oskarshamn har inte vunnit i Malmö sedan 4/1 2009! Men nu är det mer ordning på statistiken, då IK Oskarshamn vann borta mot Malmö ikväll!!

Endast 1 mål räckte, då Linus Fernström fick hålla nollan!

Första perioden var Malmö klart bättre, hade mer puck, och IK Oskarshamn sökte kontringar.
I andra perioden, särskilt andra halvan av andra perioden, då lyfte IK Oskarshamn sig! Men även andra perioden skulle förbli mållös.

I tredje perioden startade Malmö lite bättre, men IK Oskarshamn jobbade in sig i matchen.
Och med endast 2 minuter och 21 sekunder kvar av matchen, då hittar Poulsen mr Jadeland framför mål, som drar runt pucken bakom Malmös målvakt, och in i buren. Snyggt. Viktigt.

IK Oskarshamn lyckas försvara sig matchen ut, och Fernström fick hålla nollan!

Mycket viktig seger, som gör att drömmen om kvalserien verkligen lever!
Dessutom så spelade Västerås och Rögle 3-3 på full tid. Rögle vann sedan efter straffar, och gav dem serieledningen.

Detta innebär att serien ser ut så här:
1:a är Rögle med 10p
2:a är Oskarshamn med 9p
3:a är Västerås med 8p
4:a är Malmö med 7p

Otroligt spännande upplösning på den här serien, där IK Oskarshamn verkligen är med i racet!

På söndag väntar Västerås i Arena Oskarshamn. Detta KAN vara sista hemmamatchen för säsongen för IK Oskarshamn... Hoppas verkligen inte det, men som sagt var, det KAN vara den sista hemmamatchen för säsongen.
Nu är IK Oskarshamn med på allvar i serien mot kvalserien, och den här matchen borde väll då locka storpublik?!
Nu hejar vi fram IK Oskarshamn mot nya mål!!