J20: Avslutande seger mot Kungälv!

IK Oskarshamn spelade säsongens sista match idag, och detta mot Kungälv.
Man gick segrande ur striden med 3-0.

Målskyttar: Aronsson, Riesbeck och Josefsson.

Jag har ej varit hemma idag, och kunnat ta mot rapporteringar, men läste precis att när det var 30 sekunder kvar av matchen delades 102 utvisningsminuter ut!

Detta innebär att IK oskarshamn slutar sin säsong som klar 2:a. Troja ljungby vann serien.
Tyvärr är det bara segraren i serien som får leka vidare, och säsongen är nu över för IK oskarshamn J20...
MEN! Det finns en annan möjlig utväg för att förlänga säsongen. I Tingsryd pratas det om att de eventuellt skall dra sig ur J20 SuperElit!
Om de gör så, KAN detta öppna upp kval för andraplacerade laget.
Tingsryd vill dra sig ur, då kostnaderna att ha laget i SuperElit är för höga...
Men även OM de drar sig ur, då är det inte säkert att IK oskarshamn får kvala vidare, då man tog in ett lag förmycket i SuperElit förra säsongen, då Växjö gavs platsen, inte serievinnaren eller kvalsegraren...

Ha inte för höga förhoppningar om att IK Oskarshamn J20 får kvala, men chansen finns...
OM ett lag till skall lyftas upp, är det troligare att man tar 2:an i kvalet, än att låta fler lag vara med och kvala...

Men avslutningvis: IK Oskarshamns J20 har gjort en fantastisk säsong! Man följer upp förra säsongens bedrift på ett gott sätt. Trots det som hände med mats under säsongen, knyter man ihop det, och tar den respektfulla andraplatsen!
Bra jobbat till ALLA i laget. grattis till en väl genomförd säsong!

/Räkan


Kommentarer
Postat av: Anonym

Många var skeptiska och kritiska men dem hade fel.

A-juniornrna har gjort det riktigt bra, precis som jag själv trodde. Bra spelare försvann men bra spelare fyllde på. Att man blir 2:a istället för 1:a var ju synd men en liten formsvacka mitt under säsongen blev avgörande. Tack till 92:orna som nu blir seniroer, ni motsvarade mina förväntningar med råge och utan er hade det inte gått lika bra. Lycka till.

Till övriga; nya tag nu inför nästa säsong.

2012-03-05 @ 15:16:52
Postat av: Anonym

Jag instämmer. Vi behövde endast vika oss för Troja i serien som var det bästa laget sett över hela säsongen med en jämn och hög nivå, en eloge till dem för det. Fast det var skönt att dem fick spö sista matchen, bara så dem vet hur det kan kännas att möta IKO!

Som förgående skribent påpekar så var det en tung period med vikande form och några svidande förluster som gjorde att Troja seglade iväg.

Jag vill också påpeka att A-juniorerna har tagit ett stort kliv i standard med topp-placeringar 2 år i rad och dem har även blivit atraktiva för duktiga spelare som söker sig till klubben utifrån och duktiga spelare från egna led som stannar kvar. Bra PR. Tack för säsongen grabbar!

2012-03-05 @ 21:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: