J20: Erik Karlsson till Gislaved

Gislaved presenterade idag Erik Karlsson till sitt A-lag i div 2.
Det blev 1 år för Erik i Oskarshamn, och han noterades för 15 poäng på 17 matcher, i IKO J20.

Önskar Erik all lycka i sin nya klubb!

* * * * *

Blir några dagars blogguppehåll för min del nu, då jag åker till Finland, och mitt mobila internet fungerar ej där.
Önskar därav alla läsare en trevlig helg!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Lars

Ik j-20 blir en slagpåse iår!! Gör det rätta nu Oskarshamn och låt Johan avgå så fort som det bara går, han är de sämsta som har hänt iko!!

2012-07-21 @ 13:30:58
Postat av: Anonym

Ik j-20 blir en slagpåse iår!! Gör det rätta nu Oskarshamn och låt Johan avgå så fort som det bara går, han är de sämsta som har hänt iko!!

2012-07-21 @ 13:31:59
Postat av: jocke

måste vara ett av årets skämt! en hårdare inställning som tränare o hockeyentustiast är det inte många som har på juniornivå! Varför hänga laget innan ens isen kommit på plats eller kan du Lars läsa ett lag på hur dom springer i hjortbergets backe?? Om du t ex nu inte gillar Johan så hugg inte benen av grabbarna i laget innan dom ens fått ta på sig grillorna! Kanske är det så du e lite sotis på Johan för han vet o kan saker du inte har en jäkla aning om! Vet att inte många i Sverige kan göra samma sak för iko juniorerna som Mats gjorde men fasen jag tror på Johans idéer o tror det blir bra i längden! men bara om såna som du kan ge dom en chans iaf!

2012-07-21 @ 14:49:14
Postat av: Anders

Någon som vet varför han skickar iväg de äldsta och som i detta fall, ledande spelare? Förstår verkligen ingenting! Truppen ser otroligt tunn ut och om inte något händer illa kvickt kommer Iko inte längre ha ett lag i näst högsta j20 serien

2012-07-21 @ 17:05:33
Postat av: jocke

Ingen som skickar iväg äldre spelare men många av dom vill vidare dit dom kan få chans på seniorhockey! Nu är det en storsatsning på juniorsidan att utveckla o växa upp i seriesystem! finns så många orsaker till att killar lämnar en förening som inte kommer ut till allmänheten utan stannar inom laget som det ska göra! Tryck inte ner grabbarna innan dom börjat som sagt!

2012-07-22 @ 21:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: