Besöka Arena Oskarshamn idag?!

Glöm inte bort att Blue Front Support har årsmöte idag (torsdag 26/7) kl 20:30!
Bra chans att få besöka Arena Oskarshamn under sommaren! ;)

Jag kommer tyvärr ej kunna komma på årsmötet, då jag ej är i Oskarshamn, men jag hoppas många dyker upp, och nyttjar sin rösträtt mm!

Eftersom jag ej kan deltaga själv skulle jag väldigt mycket uppskatta om någon ville skicka en kort sammanfattning till mig om vad som sägs på mötet!

Skriv i kommentaren, eller maila mig på: [email protected]

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Tobias

Du har väl aldrig deltagit på något av de 5-6 öppna möten vi haft? ;)



I vanligt ordning kommer det formella protokollet ut på vår hemsida ikväll eller i morgon (antagligen i morgon) och om du har några frågor är du välkommen att ringa :)

2012-07-26 @ 13:48:10
Postat av: hockey intresserad

Tyvärr skulle jag inte gå på ett sådant möte. Jag gillar inte att en supporterförening är så instängda för utomstående förslag från tex icke medlemmar. Även att flesta evenemang som anordnas måste föregås av alkohol så att yngre inte kan eller får närvara som tex er nhl turnering förra säsongen! Ställde mig i klacken en match förra säsongen o då jag inte kunde texter på sånger eller pga skada inte kunde hoppa upp o ner så skulle jag försvinna därifrån enligt en del pers o en ville till o med knuffa ner mig! Då bestämde jag mig för att aldrig ha med blue front support att göra. Nu känner jag väldigt många i klacken o vill då säga att många gör väldigt bra jobb bara för att 4-5 pers ska bete sig så illa att folk drar sig för att ha med bfs att göra! Att sedan personer i sk styrelsen kan uttala sig hur jävla dumt som helst på både blogg o FB o twitter e ju helt otroligt! ingen nämd ingen glömd men en av de mest framstående i ledningen måste nog lära sig vad vett o etikett heter innan han uttalar sig om folk o förening!

2012-07-26 @ 14:06:00
Postat av: Anonym

bara säga att räkan du gör ett jäkla bra jobb med bloggen! vi syns i hallen i höst!

2012-07-26 @ 14:09:15
Postat av: Lars

Till särskrivaren ”hockey intresserad” – Som utomstående i den här frågan lockas jag av att få reda på vad det är för ”förslag” som kommit in men som har ”stängts ute”? Det enda man kunnat läsa om i diverse forum är diskussionen kring medlemmar eller icke medlemmar på resor. Förra året togs ju alternativet med Gästkort fram vilket jag tycker verkar vettigt. Man kan inte kräva att få nyttja en förenings tjänster bara sådär utan att vara medlem eller betala för sig.



Hur folk beter sig i klacken är en annan femma och det kommer inte spela någon roll om supporterföreningen kallar sig för ”Moore Support”, ”Blue Front Support”, ”East Coast Ultras” eller något annat, klack och förening är skilda saker och föreningen kan aldrig ta ansvar för alla individer som står på läktaren.



Att vissa uttrycker sig dumt kan ha hänt – men vem kan inte vara bitter och yttra sig fel i stridens hetta? Vi får inte glömma att dessa personer är privatpersoner i en ideell förening. Skulle föreningen yttra sig oetiskt på t.ex. hemsida, oficiell twitter eller liknande så skulle jag hålla med dig men vad personerna skriver på sina privata bloggar eller facebooksidor låter jag vara, det är deras val och jag är säker på att man står för vad man själv skrivit och det ska inte föreningen lida av. Det är alla fall min åsikt! Tvärtom vill jag ge en stor eloge till de som idag är engagerade i BFS. Det är ett jäkla arbete och överlag tycker jag föreningen känns seriös och vettig. Keep it up!

2012-07-26 @ 14:36:17
Postat av: :)

Även lätt att sitta och gnälla på nätet. Då är man inte bättre än nån som skriver grovt på tex twitter.



Nä sluta gnäll. Bli medlem, kom på möten och var med och påverka istället! Bittra människor.

2012-07-26 @ 16:18:00
Postat av: IKO

Det är väl därför medlemsantalet sjunker, måste ju bero på nått. Älskar IKO och kommer alltid att stötta dom men BFS håller jag mig långt ifrån :)

2012-07-26 @ 22:17:34
Postat av: hockeyintresserad

Jag vill härmed meddela att jag inte klankar ner på bfs som förening för jag vet att ni vill o gör ett bra jobb för iko. men det jag menar är att några i bfs tror så mycket mer om sig själva som människor och bara trycker ner andra människor! Jag själv stöttar iko på mitt eget sätt med bl a powerplayer o annat!tyvärr har jag sett för mycket hända vid klacken o jag trodde att bfs var en del av den men har jag fel ber jag bfs om ursäkt men kan tyvärr inte släppa detta om alkohol o fylla! ta detta på rätt sätt för jag nekar ingen att ta ett par pilsner vid hockeyn men allt annat runt omkring. som sagt vid tifoträffen med nhlturneringen! Jag är inte bitter men lider då ungdomar hjälper till med allt men inte fick va med vid detta evenemang tex. Det finns krafter i bfs som verkligen jobbar åt rätt håll o rätt saker men tyvärr finns några som drar ner saker åt fel håll! bevisa mig fel bfs o jag blir medlem direkt! just nu som sagt passar inte jag in där!

2012-07-26 @ 23:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: