Vilken vändning!! Viktig också! IKO vände mot Rögle!

Ojojojojojojoj... inför sista perioden var IK Oskarshamn helt uträknade, efter att ha bjudit Rögle på 3 mål.
Men vändningen skulle komma!

Efter 7:15 kan Lofquist göra 1-3. Men mot ett bra Rögle kändes inte hoppet allt för ljust. Tur att spelarna inte kände lika dant i detta läget. Man började lite tafatt i matchen, men i slutet av matchen visade man att man inte ville förlora!

Med 1 minut och 29 sekunder kvar av matchen kunde Hagelin göra 2-3.
många såg matchen fortfarande som en förlust i detta läget, men bara 17 sekunder senare kan Hagelin sätta sitt andra mål!

Matchen gick till förlängning, och strax efter det att McGrath missat ett friläge, kunde han göra 4-3!

Makalös vändning! 17 sekunder mellan målen, matchen avgörs verkligen i slutminuten!
Synd att man släppte iväg Rögle i början av matchen, men starkt att kunna hitta kraft att vända matchen - i slutminuten!

Då Södertälje vann i kväll och Troja fick med sig 2 poäng mot Tingsryd, var dessa 2 poäng otroligt viktiga!!

Nu är Oskarshamn 5:a!
Men tabellen är tät...
IK Oskarshamn har nu 62 poäng.
Rögle 61 p, Södertälje 61p, Mora 57p och Malmö 57 p... och då har Mora en match färre spelad... Mora möter Borås på Söndag.
Kan också nämna att Troja/Ljungby jagar, och har 54 p.

På Tisdag åker IK Oskarshamn till Troja/Ljungby för att jobba hem 3 poäng! Viktig match igen! Troja söker kontakt, IKO söker avstånd till strecket...

Notis 1: Sam Lofquist hade 2 mållägen, men vid båda skottillfällena gick klubban av. 3:e gången gillt fick han göra mål.

Notis 2: McGrath hade ett friläge i förlängningen, men missade det, även han fick återupprätta sitt misstag, och vara den som gör 4-3!

Bengtsson släppte in samtliga 3 mål, men försvaret är de som får lastas för målen. Bengtsson byttes ut, och fernström fick hålla nollan. Varför bytet? jag vet inte, men tror det var en signal från Söderström till laget att man inte ville ge sig!

Men nu suger vi på karamellen, att IK Oskarshamn kunde vända 0-3 till 4-3 på 2 minuter!