J20: Tappad ledning, men sen kvittering gav IKO 1 poäng...

IK Oskarshamn hade 2-0 efter första perioden. I andra var det 2-1.
I sista perioden skulle Vita hästen kunna göra 2-2 och sedan också 2-3!
Men i den absolut sista minuten kan IK Oskarshamn kvittera, och ta matchen till förlängning.

Referat från period ett och två kan läsas i föregående inlägg.

I förlängningen skulle Vita Hästen vara laget som fick avgöra, matchen slutade 3-4 efter förlängning.

Men värt att nämna, Vita Hästen gjorde 2-2 i Boxplay!...

Fick lite rapport från lagledaren Micke efter matchen, och han säger att IK oskarshamn börjar tredje klent. men sedan äger man perioden, man skapar mycket men gör inte mål.. det blir frustrerat då, och i stället kan hästen göra mål och i slutet blir hästen hetare.

Men med tanke på hur det såg ut i slutet av matchen är man glad för poängen.

Kvitteringen till 3-3 gjordes av Joakim Lövgren. Detta var Joakims första match med IK Oskarshamn. Han är ny från Björklövens J20. Kul att han fick göra mål, ett avgörande mål, i sin första match i föreningen!

Skotten: 12-5, 16-7, 15-8, 1-2
totalt: 44-22

Målskyttar i Oskarshamn: Djerf, Eberhardsson och Joakim Lövgren

I morgon kl 12:00 spelar IK Oskarshamns J18 borta mot Nybro. Viktig match i den toppstriden!