"Oskarshamn, vi vill och vi kan!" Härlig seger!

IK Oskarshamn djupdök senast mot Borås. men i matchen idag, mot Västerås, då var det ett pigt IK Oskarshamn vi fick bevittna igen!
IK Oskarshamn inledde klart starkast. Västerås såg aningen förvirrat och tafatta ut, men det skall inte ta bort att IK Oskarshamn idag visar en helt annan attityd och moral!

I början av första perioden, då öppnade IK Oskarshamn matchen i ett härligt högt tempo, och man vågade forchecka!
Slutresultatet 1-4 var klart rättvist!

Linus Fernström gör en bra match. McGrath gör en bra match. Sam sliter (som vanligt), och Linus Hultström såg sjukt bekväm ut ikväll!
Måste också nämna Löfstedt, vill se mer av honom i powerplay. Den enda som försöker få fart i powerplayspelet, som är under all kritik.

Stefan Öhman gjorde sitt första mål för säsongen, mot en målvakt ikväll!! Öhman har tidigare gjort 1 mål (mot BIK karlskoga), men det var i tom bur. Kul att han äntligen fick näta när en målvakt var ivägen!

Viktig seger. särskilt då Rögle vann och Malmö vann. Men Borås segrade över Södertälje i alla fall...

I tabellen nu ligger IK Oskarshamn 8:a, men har samma poäng som både Malmö och Rögle. Södertälje är 5:a, med endast 2 poäng mer än IK Oskarshamn...
Dramatiskt.

Nu skall jag sätta mig tillrätta, och njuta av segern ikväll! Sedan samlar vi oss för nästa match på måndag mot Tingsryd.

Avslutar med att bli lite mer personlig än vanligt.
Min son på 3 år, satt uppe och tittade på hockeyn. I början av 3:e perioden utbrast han i spontan sång. Sången var ingen annan än "Oskarshamn Anthem", Oskarshamn, vi vill och vi kan... Även min dotter fyllde sedan på, och stämde in i sången.
Bjuder avslutningsvis på klippet av dessa hockeysupportrar! :)


/Räkan

Kommentarer
Postat av: Läktarpublik

Trevliga och bra intervjuer med Oskarshamnspelare också, och härlig stämning i omklädningsrummet!Hylla IKO i nästa match! Underbar insats ikväll!

2012-02-03 @ 21:55:44
Postat av: osse

Härlig vinst och vilka härliga söta barn du har.

2012-02-03 @ 22:01:59
Postat av: Rodden/NKPG

Härlig seger. Men varför vinner vi inte mot de "sämre" lagen också?

2012-02-03 @ 23:02:19
Postat av: Kamelrytteriet

Att hålla på IKO är som att spela rysk roulette...himmel eller helvete...pissmatch mot ellos för att sen åka och spöa VIK borta. Sjukt. Men stort grattis till grabbarna!

2012-02-03 @ 23:05:05
Postat av: Sebastian

Sjukt go seger, hoppas detta håller i sig sig nu!

Vinner dom på måndag mot Tingryd så åker jag till Almtuna!!Riktigt söt video, han kommer bli en stor supporter !:))

2012-02-04 @ 00:30:55
Postat av: Anonym

tror inte gibban spelar här nästa sässe, ingen speltid , men han gör inte mycket, men en skön lirare att ha här!, tror han hamnar i tingsryd eller sundsvall

2012-02-04 @ 09:48:17
Postat av: Per Torpe

Jätteviktig seger! Nu är vi på G igen! Mycket bra att IKO visade upp sig i TV för hela Sverige. Kan behövas inför kommunstyrelsens beslut om IKO ska få hyreslättnader för Arenan. Sammanträdet är den 21 februari.

2012-02-04 @ 12:18:11
URL: http://ikoskarshamn.blogg.se/
Postat av: Rodden/NKPG

Per Torpe. Vill inte vara den men IKO visar upp sig i princip varje vecka för hela Sverige. Vare sig det gäller tidning, personligt framträdande, radio, tv eller internet.

2012-02-04 @ 12:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: