J18: IKO förlorade hemma mot Linköping

IK Oskarshamns J18 spelade seriefinal idag, då man mötte 2:an Linköping.
Även att man hade ledningen och det var nära, kunde inte IKO ta någon poäng på Linköping idag.

I första perioden tog Oskarshamn ledningen efter 12:40, men med bara 1 minut och 33 sekunder kvar av perioden kvitterade Linköping.

I andra perioden skulle IK Oskarshamn återigen ta ledningen, men bara 1 minut senare var det kvitterat igen...
Och med endast 2 minuter kvar av perioden kunde Linköping göra 2-3.

I sista perioden tar Oskarshamn en Time Out efter halva perioden spelad.
Strax därefter får man ett gyllene läge, då man får nästan 2 minuters speltid i 5 mot 3. Men Oskarshamn lyckas ej göra mål i det läget.
Och med bara 1 minut kvar av matchen får IK Oskarshamn powerplay. Man plockar målvakten, och skapar viss press, men lyckas inte kvittera.

Matchen slutade 2-3

Nästa match är söndagen den 19/2 kl 15:15. Matchen spelas även den i Arena Oskarshamn, och motståndet är Karlskrona...

Bara 3 omgångar kvar. För att få kvala till Elit måste man hamna på topp 2.
Vita Hästen vann stort idag, och har nu på sin 3:e plats 27p. Oskarshamn är nu 2:a på 30p och Linköping är ny serieledare med sina 32p.