Inför: IK Oskarshamn vs Sundsvall

Måstematch.
Serien drar ihop sig, inte många matcher kvar av grundserien. Endast 3 omgångar återstår, och IK Oskarshamn har 9 poäng att slåss om...
De första 3 skall arbetas hem under måndagen, då Sundsvall kommer på besök till Arena Oskarshamn.

Men det är inte bara Oskarshamn som behöver 3 poäng, för att komma över strecket...
Sundsvall kan fortfarande hoppas, då de har 7 poäng upp och förbi det NEDRE strecket. Det handlar om överlevnad för deras del, så ett Sundsvall utan motivation lär det nog inte vara som kommer.

Sundsvall har en makalös förmåga att i slutet av säsongen sprattla till, och år efter år klamra sig fast i Allsvenskan. Senaste matchen, då vann Sundsvall med 4-2 mot Västerås, och detta är bara en av flera skalper de tagit.
Vi som hejar på IK Oskarshamn vet att Sundsvall kan vinna över alla lag. Vi har fått erfara det den hårda skolan.

Det har snackats om IK Oskarshamns problem att stänga matcher, och knyta ihop säcken. NU skall säsongen knytas ihop. Nu kan man verkligen inte bjuda lag som Sundsvall på gratispoäng. Nu handlar det om att kräma ur den sista lilla energin ur varje spelare!

Sundsvall har på 24 bortamatcher endast tagit 18p - varav 3 poäng togs av Oskarshamn senast de var i Arena Oskarshamn...
IK Oskarshamn har på sina 24 hemmamatcher tagit 46 poäng.

PP:
IKO 14,63%
S-svall 15,71%

BP:
IKO 81,28%
S-svall 77,16%

Tyvärr kan jag ej komma till Oskarshamn för hockeyn i morgon, då jag jobbar sent. Men hoppas verkligen nu att alla ställer upp för laget och hejar fram killarna nu, så att inte säsongen är över inom en vecka!!

/Räkan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: