3 poäng blev 1 poäng mot Leksand...

Ja, 3 poäng blev 1 poäng, borta mot Leksand.
IK Oskarshamn är inte kända för sitt bortaspel, så på förhand var man nöjd med 1 poäng borta mot Leksand.
Irriterande nu dock bara, då det var så nära 3 poäng...

Vi tar det från början.
IK Oskarshamn tar ledningen. Rodman gör 0-1 i första perioden.
Resultatet skulle stå sig länge. Men så kom den, kvitteringen man nästan satt och väntade på... Detta med 10 minuter spelade av sista perioden.

Men McGrath skulle med endast 3 minuter kvar lyckas göra 1-2. Här kändes lyckan stor, men Leksand plockar ut sin målvakt, och med mindre än 1 minut kvar av matchen kvitterar Leksand.
Irriterande, men kanske inte helt orättvist, enligt rapporterna jag fått och läst.

I straffarna kunde sedan Leksand avgöra, och ta bonuspoängen.
noterbart är att Matushkin var bänkad hela matchen, men får lägga en straff... som han missade...

Nä, försvara en 0-1 ledning i 50 minuter borta mot Leksand är tufft. Men trots allt känns det som att IK Oskarshamn gör en bra bortamatch. 1 poäng av bortasvaga Oskarshamn mot formstarka Leksand får vi vara nöjda med idag.

På Onsdag väntar "ödesmatchen" borta mot Södertälje. Där måste man gå allt för 3 poäng. Där får man inte nöja sig med 1 eller 2 poäng! Den matchen är så betydande för resten av serien, och om det blir någon förkvalserie eller ej!

Riktig ödesvecka för IK Oskarshamn! I morgon (tisdag) tar kommunen beslutet om hyran, och på Onsdag väntar Södertäljematchen...
Hoppas nu att det kommer 2 positiva besked den här veckan! Ett från kommunen och 1 från Södertälje!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: IK

Seriöst IKO måste nog ha den sämsta klacken någonsin..jag är ett IKO fan, men de är så jävla pinsamt ibland. IKO har ju knappt någon klack? på bortamatcherna är de aldrig något IKO fan (förutom på derbyn IBLAND) och på hemmamatcherna är de liksom 20-30 stycken i klacken.. Leksand har fan i mig dubbelt så större klack på bortamatcherna i Oskarshamn. Ni som är IKO riktigt TROGNA borde följa med på många bortamatcher, de behöver laget!

2012-02-20 @ 22:10:27
Postat av: Räkan

..och det har med saken att göra?! ;)



Och LIF-klacken i oskarshamn består ju av folk från Vimmerby mm... Vi får väll ragga Moramänniskor till Oskarshamnsklacken i leksand då?!



Är DU anmäld till Almtuna? jag skall dit.

Vet inte vem du är, men hur många gånger har du varit i tex Leksand för att heja på IKO? Jag personligen har iaf 3 resor dit på mitt CV...



KOm gärna med kritik på saker å ting, men mer sakligt och konstruktivt tack.

2012-02-20 @ 22:18:37
URL: http://ikoskarshamn.blogg.se/
Postat av: Löjan

Hur fan tänker han? Matushkin ohultström??? Finns minst tio som går före åtta dagar i veckan i att han verkar nöjd gör de ännu värre vi tappar en match på slutet igen de håller inte ik kan inte spela på resultat hur fan man nu kan göra de på ett mål iko SKA mala på i 60 minuter full fart framåt de vinner vi på

2012-02-20 @ 22:30:53
Postat av: Andreas

Inget ont om Matuskhin med när man inte har spelat en minut i matchen och inte heller är någon ordinarie straffskytt så ska man fan inte få slå en straff i en så viktig match. Vetifan vad Söderström tänkte med där, idioti!

2012-02-20 @ 23:38:51
Postat av: Fru Banan

Precis kommit hem ifrån Leksand.Som fan åker man ju på bortamatcherna ;) Vi hade en skön ledning men slarvade bort chansen till 3 pinnar genom att vara ineffektiva i PP och med dåliga avslut. Det hade ju inte behövt sluta med förlust efter straffar. Men vi tar 3 pinnar på onsdag istället.

2012-02-21 @ 00:32:15
Postat av: Ståplats

Tror knappt det är sant att McGrath har skrivit på 2 år till! Måste vara IKO:s bästa spelarförlängning genom tiderna. Normalt sett brukar vi tappa så bra spelare efter bara ett år. Han är i sin bästa ålder dessutom. Underbar påskrift!

2012-02-21 @ 10:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: