Grattis Rögle!

Vill skicka ett stort grattis Rögle, som idag blev klara för elitserien!

Den där sista avgörande matchen i förkvalserien, med den svidande 7-0 förlusten känns inte lika besvärlig. Det var ett elitserielag som slog IK Oskarshamn...
Sedan kan man börja vrida tankarna och tänka OM IK oskarshamn vunnit den där matchen, och det varit IK Oskarshamn i kvalserien istället för Rögle... vad hade hänt då?
Undrar om Klasen fortfarande ser Oskarshamn som ett gäng horor?!

Men stort grattis till Rögle, elitserieplatsen är ni väl värda!

Satt och såg matchen på TV:n, och bilderna där Björn Hellqvist klier ner från sittplats, och in i spelarbåset, med 10 minuter kvar är starka.
Björn fick som bekant hoppa av sitt tränaruppdrag i början av säsongen, pga av sin parkinsson. Nu kan han stå där som en vinnare trots allt som hänt honom. Kul!
Intervjuen efter, med hans tårar var smakfull och stark! Grattis Björn!

Skillnad var det på Hovet, där Djurgårdsklacken höll upp banderollen; "Ni är en skam för Djurgården"...

Detta innebär att Timrå och Rögle är lagen som spelar i Elitserien kommande säsong. Nykomlingar blir som bekant Djurgården.

Hur det blir från div 1 är inte klart ännu, men Karlskrona och Borås har ett starkt försprång... men med tanke på Borås ekonomi kan 3:e platsen bli det laget som tar allsvensk plats. Återkommer när det är helt klart i den kvalserien.

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Johan

Tack! Stort & sportsligt av er att hylla oss motståndare på detta vis. Hoppas ni ger järnet nästan säsong så kanske vi ses i ES 13/14? Lycka till!

2012-04-04 @ 00:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: