McGraths dubbla pass är klart!

McGrath hr rötter från Holland, och han har kollat upp om möjligheterna till att få dubbla pass finns... Detta trodde man då att han troligen skulle få, men att det skulle ta flera månader innan något är klart... typ till runt jul.
Men hans agent meddelar idag på twitter, att de dubbla passen nu är klara!

CG på Twitter var piggare inatt, och har visst redan hunnit med att blogga ner om detta också, märker jag nu i skrivande stund.

Men McGraths agent skriver bland annat:
"Roger jönsson GM Oskarshamns bästa julklapp redan klar: EU pass på Evan"

Detta innebär att IK Oskarshamn just nu endast har 1 (Troy) av 2 ickeEU spelare i sin trupp, och att man nu igen kan kolla på marknaden utanför europa!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Ståplats

Ok, bra att McGrath får dubbelpass, men hoppas att vi även letar svenska backar. Transatlanter som aldrig har spelat på stor is brukar ha väldigt svårt att anpassa sig. I synnerhet backarna, som får fyra meter bredare is i sidled att försvara. Se t ex under NHL-strejken när en av NHL:s poängstarkaste backar Bryan McCabe värvades till HV71, och floppade totalt med 1 (en) poäng på 10 matcher och blev hemskickad.

2011-09-04 @ 12:31:57
Postat av: Fredrik

Jag förstår det som att det redan är klart att dubbelpasset blir klart till jul, därav julklappen. Tror att vi efter jul kan värva en ny icke EU-spelare, inte redan nu.

2011-09-04 @ 12:32:18
Postat av: Ståplats

Sv. Fredrik. Så kan det absolut vara. Det kan väl tänkas att IKO vill stärka upp innan transferfönstret stänger. Särskilt med tanke på att McGrath försvinner i början av mars. Skulle vi spela kvalserie (uppåt eller nedåt) så behöver han ersättas.

2011-09-04 @ 12:51:24
Postat av: Anonym

då borde vi kunna få in en bra back till. nu när hans dubbelpass e klart!!!!!

2011-09-04 @ 13:34:17
Postat av: Anonym

IKOs lag uppställning enligt mig

Jadeland-öhman-Poulsen

Nyback-Ljungkvist

Valdix-mcGrath-Rodman

Outila-Matuschin

Lidhammar-CJS-Hagelin

Morin-hulström

Gibbs-Olsson-Löfstedt

Jonsson-Erik gustavsson

Ser erik gustavsson för bertilsson..

Såhär tycker ja att de ska se ut. vasst framåt och nu när vi kan värva in en back från Kanada eller USa så borde vi kunna dra in en bra back.

2011-09-04 @ 15:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: