Billigare hockey för er unga...

IK Oskarshamn meddelade idag, att inträdet blir billigare, för alla unga. Rent utav gratis för de yngsta...

Tidigare har barn upp till 7 år gått in gratis, men nu ändrar man detta. Alla ungdomar som går i grundskolan erbjuds gratis hockey till denna säsongen.
Och alla som går på gymnasiet, ni går in för halva priset.

"Innebörden blir att nästan 3000 barn och ungdomar i kommunen har möjlighet att se ishockey på elitnivå gratis minst 26 gånger under säsong och ytterligare 1000 som kan göra det till starkt reducerat pris.
Ambitionen är att varje elev i Oskarshamns kommun nästa vecka ska få ett personligt fri- eller rabattkort som – där det är praktiskt genomförbart – delas ut av våra A-lagsspelare vid besök i respektive skola. Erbjudandena har naturligtvis samma innebörd för barn och ungdomar i andra kommuner, men av praktiska skäl har vi ingen möjlighet att dela ut några kort där." - Meddelar IK Oskarshamns Marknadschef, Mats Lindström idag.

Bara till att grattulera alla ni ungdomar, till gratis eller halva priset för elithockey!
Långsiktigt är detta ett gott agerande från IK oskarshamn, för att öka intresset. För när man väl gått en gång, ja då är man ju fast ;)

/Räkan


Kommentarer
Postat av: Ståplats

Ett mycket bra beslut av IKO! Det gäller att locka nytt folk till hockeyn!

2011-09-09 @ 20:43:42
Postat av: 95a.

Bra tanke. Men vi gymnasieelever tjänar inget på det från tidigare år. 100 kr för vuxen, dvs 50 kr för gymnasieelev, 50 kr var priset förra säsongen.

Nu gissar jag ju också bara på att vuxen priset är 100 kr som förra året? kanske har höjs? i så fall förlorar vi gymnasieelever mer på att gå på hockey en förra året.

2011-09-09 @ 22:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: