J20: Mölndal vs IKO. Periodpaus 1

IK Oskarshamn möter Rögle på hemmaplan. Samtidigt är IK oskarshamns J20 och spelar i Mölndal.
A-lagets match har jag skrivit i inlägget innan hur ni följer online, så tänkte här slänga upp periodrapporter från J20:s match.

Matchen startar otroligt tungt, då Mölndal kan ta ledningen efter redan 32 sekunder.
5:47 gör de även 2-0 och efter 7:09 sätts 3-0.

IK Oskarshamn har efter 20 minuters spel, fått 20 minuter utvisningar dömda mot sig (5x2 + 1x10). Möndal har fått 2 minuter utvisning...

Skotten efter första: 13-5

Rapporten jag fick från första perioden är att man gör sin sämsta perioden i år!
Man spelar för lite hockey. Man åker inte skridskor och mölndal tillåts dominera.

Dommaren är petig, har bara dömt en korrekt utvisning mot IKO...

Kan också tillägga att innan det tidiga målet, som gjordes efter 32 sekunder, hade IKO världens läge. Efter ca 20 sekunder spelade kan IKO ta ledningen, men istället vänder Mölndal, och de gör målet...

Mölndal spelar bra, de har bra fart och spelar fysiskt.

IK Oskarshamns J20 gör som sagt var tydligen sin sämsta period i år, så nu kan det bara bli bättre!