J20: IKO vann klart över Mjölby!

IK Oskarshamns J20 vann med klara 7-1 mot Mjölby.

IKO startade sista perioden med en ledning på 4-1 (läs periodrapport 1 och 2 i föregående inlägg).

Men Oskarshamn var ej nöjda, efter 7:48 gör Robin Aronsson 5-1!
Och IKO fortsatte pressa på, efter 14:49 får Oskarshamn en straff, och Filiph Engsund kan sätta 6-1 på straffen!

Oskarshamn fortsätter leverera, och när de får powerplay, då kan Oscar Josefsson sätta sitt andra mål för kvällen, och göra 7-1! Tiden för målet: 16:09.
Detta blev också slutresultatet.

IK Oskarshamn gör det riktigt bra match! Hela laget var revanschsugna, och ikväll fungerar och jobbar alla som ett lag!
Negativt var att även i tredje är man stundtals omständiga i egen zon, men tar sig ur det ur 5-6 minuter.

Sttraffen?
Man känner innan att han sätter den.. ingen fart, fintar vänster, backhand höger. Filiph är en grym straffskytt!
Innan straffen blev man upphakad... Kunde nästan lika gärna blivit powerplay, men blev straff. Bara att tacka och ta emot, men inte helt fel fömt.

All heder till grabbarna som ikväll spelar som ett lag och viner klart!

Värt att notera: IK Oskarshamn var ikväll 100%-iga i powerplay!
Värt att notera 2: I slutminuten skjuter Erik Gustafsson ett slagskott, och skjuter nästintill ihjäl Eberhardsson i det egna laget, som hamnade ivägen. men Eberhardsson klarade sig bra från "blockeringen" ;)

Skotten enligt swehockey: 15-9, 6-3, 13-7
Totalt: 34-19

Stort grattis till IK Oskarshamns J20 och deras välförtjänta seger!