J20: Förlust mot Kungälv...

J20 spelade match idag på hemmaplan. Motståndet var Kungälv.
Jag bommade detta totalt idag, att J20 spelade, så jag har ej kunnat införskaffa mig någon bra matchrapport.

Men slutresultatet blev hela 4-7.

IK Oskarshamn tog ledningen i matchen, men innan första perioden var över stod det 1-1.
I andra perioden gjorde Kungälv mål redan efter 23 sekunder. Men IKO skulle kvittera 6 minuter senare.

Dock så skulle Kungälv göra ett litet ryck och få både 2-3 och 2-4 innan andra perioden var över.
Petter Wennerström fick chansen som startmålvakt idag, men inför sista perioden blev han utbytt till Robin Andersson.
Och IKO skulle närma sig, med att tidigt i sista akten göra 3-4. SEdan rasade det, då Kungälv bara 9 sekunder efter målet kunde göra 3-5.
Kungälv kunde senare rycka till 3-7. Oskarshamn fick ett "tröstmål" i slutet, och slutresultatet skrevs till 4-7.

Målskyttar IKO: Filiph Engsund x2, Oscar Josefsson och Alexander Daly-Andersson.

Nästa match IKO J20 spelar är Lördagen den 5/11 kl 15:30, i Arena Oskarshamn. Då kommer Mjölby på besök.