Inför: IK Oskarshamn vs Sundsvall

Ny "måstematch". Oskarshamn måste tillbaks i vinnarspåret, och nu har man chansen. Sundsvall besöker Arena Oskarshamn. "Alla" lag tycks vinna över dem, nu är det upp till bevis att Oskarshamn kan tända till mot bottenlagen och våga spela ett eget spel.

På bortaplan har Sundsvall endast tagit 5 poäng på hela säsongen, och Oskarshamn har tagit 21 poäng på hemmaplan. Låter enkelt va?
Nja, tyvärr inte. Till att börja med är det inga dåliga lag i årets upplaga av allsvenskan. Sundsvall är dock laget som inte lyckats satsa lika hårt och som ej heller lyckats så bra i tabellen.
Men underskattning är en sjukdom många idrottsmän dör av i förtid....

PP:
IKO 14,61%
Ssvall 12,12%

BP:
IKO: 79,52%
Ssvall 75%

Oskarshamn gör denna omgången något fruktansvärt sällsynt. man möter ett lag som är sämre på både boxplay och powerplay!

Nu har Oskarshamn ett gyllene läge att komma in på vinnarspåret igen. Nu gäller det bara att hugga tag i den!

Dessutom kanske man skall putsa lite på målskillnaden? Skall vi våga dra till med ett superoptimistiskt tips? Njaäää.. jag vill, men jag vill inte falla in i fällan vi kallar underskattning. Jag skulle vilja sätta ett tips på 7-1 eller liknande. Vore visserligen inte helt osannolikt, men med tanke på formen Oskarshamn (inte)
 visade upp mot Almtuna senast, och att IK Oskarshamn sällan njuter av en storvinst, utan brukar spela hem matchen säkert efter ledning...
Resultatet sätter jag därför att det blir 4-2.

Jo, en sak till... efter som att signaturen "andreas" inte ville bli påmind senast borde jag kanske avstå? Men nej. Vet ni vilket lag som förlorade förra omgången? Sundsvall... känns det igen. kanske ingen chock denna gången, men fortfarande, alltid laget Oskarshamn skall möta förlorar omgången innan! Galet...

* * * * *

IK Oskarshamns officiella hemsida meddelar idag att Martin Olsson lånas ut till Mörrum. Martin återvänder till Oskarshamn efter helgen.

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Vinn

Vinn detta IKO!

2011-11-23 @ 15:46:32
Postat av: J20 matchen

Blev det 1-6 i J20 matchen igår? Dålig kvalitet på journalistiken när OT skriver att det blev 1-3...

2011-11-23 @ 15:48:57
Postat av: Affe

Lövet for PP!!

2011-11-23 @ 16:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: