Inför: IK Oskarshamn vs Malmö

Efter några dagars uppehåll är det äntligen hockey igen!
Hemmamatch mot storsatsande Malmö!

Med pengarna som är satsade i Malmö, ligger de relativt taskigt till i tabellen. Inför säsongen tippade jag Malmö under 3:e platsen. Detta förutsatt att man skulle springa på 1-2 förluster, för Malmö har en slags tradition, när man satsar får man panik när det går sämre...

För Oskarshamns del får vi hoppas att paniken sitter i, och att hjärta går före lönekuvert...

Men en sak skall vi ha klart för oss, Malmö ÄR ett riktigt bra allsvenskt lag, på både på pappret och i tabellen. I Malmö blir det lätt frustrerat när man förlorar, men man är trots det fortfarande i tabelltoppen...

Det handlar nu om att våga. Inte se till lönerna, namnen och klubbmärket man möter, utan att fokusera på sitt lag och sitt egna spel! Lägg undan respekten och våga spela!

Oskarshamn har i dagarna drabbats av nya skador, Chris Nybeck (som även missade förra matchen) och nu är även Valdix skadad också!
Markus Svensson kommer inte vara i Oskarshamn mot Malmö, däremot uppgav CG på OT via twitter ikväll att Niklas Lundström lånas in till Malmömatchen, och den unga killen har hittills gjort ett riktigt bra jobb även han i Oskarshamnskassen!

Poulsen är också tillbaks från sitt landslagsspel, där han på 3 matcher gjorde 1 mål, och detta i powerplay...
Och när vi ändå är inne på powerplay, lite läskig statistik?

PP:
IKO 14,63%
MIF 32,10% (bäst i hela allsvenskan).

BP:
IKO 78,67%
MIF 80,00%

Malmös livsfarliga powerplay mot Oskarshamns medelmåttliga boxplay känns farligt, därför extra viktigt att inte ta några onödiga utvisningar denna matchen!samtidigt får man inte spela FÖR försiktigt, utan våga mangla på!

Resultatet?
Oskarshamn studsar upp i vinnarspåret man hade innan uppehållet, och gör 4 mål. Malmö är farliga framåt, och som jag nämnde innan, sjukt powerplayeffektiva. men Oskarshamn vinner, så de gör "endast" 3 mål! :)
Slutresultatet alltså 4-3.

Innan matchen slänger jag upp på bloggen var man kan följa matchen online, men påminner redan nu om att den går att se på S24...

Nu kör vi, nu plockar vi fjädrarna på pengahöken!

/Räkan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: