Årsmöten och buss...

IK Oskarshamn kommer ha sitt årsmöte Onsdagen den 8/6 kl 18:30.
Jag är en av de som hoppas på att det INTE blir några större förändringar i styrelsen. Detta då Mats Söder - som fått mycket kritik för sin "tysthet", verkligen är en öppen och rak människa - bara man frågar honom! Han, och resten av styrelsen har haft som ambition att förbättra sig, bland annat genom att starta insideiko.blogg.se
Dessutom så har man arbetat fram en plan, som tagit lite tid att driva igenom, men som kommer märkas av denna säsongen... Vi snackar om eventuell medlemspub i ishallen, landslagsmatcher, bättre företagspaket mm. En plan som både gynnar ekonomi, hockeyintresse och alla supportrarna.

Sidor som kan förbättras då?
Tja, man har själv sagt att föregående säsong så satsade man hårdare än någonsin, men sponsorintäkterna minskade. Här behöver man jobba hårdare. Ett svårt och tufft jobb, helt klart, särskilt i en stad som Oskarshamn.

Fler årsmöten nalkandes:
Även Blue Front Support kommer snart ha årsmöte, men inget datum spikat ännu.
Här hoppas jag heller inte på några stora förändringar. Ordförande Jimmy har varit ordförande i Moore Support, och känner folket i och runt om klacken väl. han vet vad det innebär att vara ordförande till en supporterklubb i elitsammanhang.
Marknadsansvarige Tobbias Karlsson har också gjort ett bra jobb. Supporterklubben är ny, men redan ett relativt etablerat namn!
Tifoansvarige Marcus Jonsson har också gjort ett bra jobb. Många och varierande tifon. Han har dock fått på tok förlite hjälp med sitt jobb. Hoppas fler kan ställa upp med att annordna tifon i fortsättningen, så de kan utvecklas, bli större och mer kreativa!

Buss:
Skrev för ett dygn sedan om premiärspöket, och i kommentarerna meddelades det att man tittar på busslösning, för premiären! Låter underbart. Hoppas man snart kan planera resan i detalj, så folket kan börja anmäla sig... för tänk er, en hel sommar till anmälningskampanj, då borde det inte vara omöjligt att få till 2 bussar med sköna människor...

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Ståplats

Jag hör själv till dem som tycker att Mats Söder har varit för tyst. Men han har bättrat sig och nu tycker jag att informationen har varit bra på sistone. Tycker också han kan vara kvar. Jag gillar verkligen alla nya projekt som man har satt igång för att öka omsättningen. Fortsätt så IKO!

2011-05-25 @ 09:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: