Ny sportchef klar!!!

Nu är det klart!! Imorgon/idag tisdag presenteras klubbens nya sportschef! Man presenterar denne på en presskonferens som kommer hållas vid kl 11. Jag kommer ej kunna medverka där, men skall försöka hålla både mig och er läsare uppdaterade så gott jag kan, trots jobb... /Räkan

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Trevligt. Har inte hört några rykten alls idag, men visst känns det som det är Nybroanknytning på den här sportchefen? Det stod i något forum att Torgny Bendelin var aktuell, och nu när Nybro spelat klart för säsongen är det fritt fram att släppa namnet, visst låter det som en bra gissning?



Skulle inte förvåna mig alls om det nu blir så, däremot är jag tveksam till om det är en bra satsning, det känns som en sidledspassning, ett säkert val. Det känns inte som att han är ett så aktat namn i hockeysverige som ex Salo var när han kom och satte Oskarshamn på hockeykartan.

2011-03-08 @ 00:25:25
Postat av: Ikå

Bendelin är nog det sista namnet jag vill höra kl 11. Det måste finnas skäl till varför han hamnar i Nybro stup i ett. Dock har han säkert vissa kvaliteter som sportchef, men jag är tveksam när det gäller värvningar. Ska sportchefen ansvara för sponsring är jag än mer osäker då Bendelin väl aldrig varit annat än tränare.

2011-03-08 @ 06:52:02
Postat av: The One

Vill inte se ett osäkert kort här. Denna person måste ha ett bra kontakt nät samt bra hand med företagarna i regionen och vara ett någorlunda aktat namn i hockey sverige. Bendelin känns som ett mycket osäkert kort om det nu skulle vara så.

2011-03-08 @ 08:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: