Hedersamt avslut för IKO

Så var säsongen över för vår del. Detta efter en hedersam vinst mot Västerås, som slutade 2-1, efter förlängning.

Innan matchen hölls lite cermonier, där jadeland fick pris för säsongens slitvarg.
Alexander Johansson hyllades också innan match, då han annonserade att detta var hans sista match.
Kan inget annat än att lyfta på hatten för Alexander, för åren i IKO. För energin han tillfört. För hjärtat han visat. Tack Alexander!

IKO slutade 9:a i tabellen, då Malmö vann sin match mot Borås.

Mest focus blev det dock på bottenstriden.
Både Tingsryd, Troja och Sundsvall var piskade att vinna - och alla 3 vann sina matcher!

Vi börjar med Ljungby, som skrällde till lite, och slog Leksand med klara 5-3. Detta räckte dock inte, man hamnar under strecket, på plats 13, på 50p. Samma poäng som 12:an, men med den snöpliga målskillnaden, bara 6 mål som felade...

Tingsryd lyckades vinna över Örebro, med 3-2, detta efter förlängning. Detta innebär att man förlorar allsvenskan, och slutar på 49p. 1 poäng från de båda rivalerna ovan!

Sundsvall, ja de blev laget som slipper ett negativt kval. De slutar 12:a i allsvenskan, på 50p. Dvs samma poäng som Ljungby, men något bättre målskillnad.
Men sättet man vinner sin match på! Sundsvall ville verkligen vinna över Mora. Sundsvall låg under med 3-2, mot Mora. men man plockar målvakten - och lyckas kvittera. Men laget behövde 3 poäng, så man chansar igen! Målvakten plockas återigen, och man lyckas återigen, man sätter 4-3 mot Mora, med bara 55 sekunder kvar att spela! Starkt och vågat, av ett lag som vägrar åka ur allsvenskan... eller rättare sagt, allsvenskan som inte kan bli av med dem ;)
För ni minns väll, förra säsongen åkte de ur allsvenskan, men fick en fribiljett, då Björklöven tvångsförflyttades ur allsvenskan, pga ekonomi. Denna säsongen höll man sig kvar av egen maskin, men detta med nöd och näppe!

Blev inte mycket om IKO:s match i detta inlägget, men inte så mycket att säga. Laget avslutar på ett bra sätt, på hemmaplanen, och fick bli hyllade efter matchen, av de 1742 betalande.

Jim Nord fick dock en skridsko över handen, och blödde kraftigt. Har inte fått rapport ännu hur det är med honom, men tror han klarade sig med några stygn...

Om någon dag skall jag försöka summera IKO:s säsong här. Fram till dess; Silly Season! :)

Nu när hockeysäsongen är över för IKO, blir det inte lika lätt att uppdatera bloggen dagligen, som jag gjort hittils, men skall försöka med det även framöver, fram tills vi är igång igen på riktigt. Så, stay tuned!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Markus

"Innan matchen hölls lite cermonier, där jadeland fick pris för säsongens slitvarg"....... Host Host ÅRETS SPELARE om jag får be!!!!!



;-)



Nu tar vi nya tag, det gäller alla!

2011-03-03 @ 00:08:30
URL: http://www.youtube.com/user/mactheman1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: