Lediga backar i Norge...

Den Norska klubben Frisk Asker har igen problem med ekonomin, och utbetalandet av löner... Därför får spelarna lämna klubben om de vill...
Kollade igenom deras backar, då IK Oskarshamn saknar back...

Hittills har 2 av deras backar valt att lämna föreningen, men står nu klubblösa. och i mina ögon är detta de 2 bästa backarna föreningen hade till förfogande.

Först har vi Stefan Erkärds, som för några månader sedan bland annat Salo frsökte tvinga på IK Oskarshamn, då han var en av de man ej blev av med... Nu slipper man hjälpa Salo och han har viss rutin från bland annat elitserien, men är nog inte det namnet man söker idag... dock så har nog hans prislapp gått ner kraftigt i sommar... Kanske lite intressant för IK Oskarshamn pga av det?!

Sedan har vi ett intressantare kort: Anders Myrvold. En mycket rutinerad spelare i landslag, NHL, AHL, Elitserien mm mm. Klart en av Norges bästa backar. Finns dock en sak som talar emot honom, och det är hans (tidigare) drogmissbruk mm... Förra sommaren fick han sparken från Stjernen, efter att ha varit drogpåverkad. Dessutom så gjorde han "hembesök" hos sportchefen efter sparken, och allt slutade med arresten och besöksförbud. Dvs, tveksamt om IK oskarshamn vågar satsa på en karaktär som Anders Myrvold, med sitt förslutna. MEN, med Anders får man en mycket rutinerad back, och mycket publicitet/reklam i hockeysverige! Tror många skulle vilja bevaka honom i en allsvensk serie, och skulle ge mycket publicitet - och all publicitet är ju som bekant bra!
Pga av hans rutin, hockeykunnande och publiciteten, tycker jag det vore spännande att ge honom ett kontraktsförslag!
Men som sagt var, bara mina tankar och spekulationer, har ingen aning om han i nuläget är på G till sverige och/eller hockeyallsvenskan!

/Räkan


Kommentarer
Postat av: Anonym

att dom inte kan fixa en back..... våran backbesättning är för tunn.....

2011-07-28 @ 12:36:29
Postat av: Två alternativ

Två backalternativ :)



Antingen erbjud Drew Fata kontrakt... Nr 1 i min mening...



Nr 2. Troligtvis sitter JLGP på ett svindyrt kontrakt i Leksand, men erbjud Leksand att betala 1/3 av kontraktet mot att få honom :)



Defensiva större backar behöver vi, ingen Erkärds eller liknande, det har vi

2011-07-28 @ 12:37:27
Postat av: Anonym

ser inget positivt med att lennhammar eller va han hette skulle komma till IKO. en UNG och inte alls för erfaren back... vi behöver erfarna backar för fasen...

2011-07-28 @ 12:39:36
Postat av: Anonym

vi behöver en stor defensiv och en offensiv back! JLGP skulle vara en bra lösning om de skulle gå att ta 1/3 sen en en offensiv back:)

2011-07-28 @ 14:08:49
Postat av: Anonym

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=225

NGT för iko?

2011-07-28 @ 14:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: