Bloggväckning och presentation

Dax att väcka liv i denna bloggen igen!
Detta med ny skribent.
Jag heter räkan, men kallas av vissa för Markus eller slemklump.
Jag är fostrad och uppvuxen i Oskarshamn, men flyttade från staden 2001. Är numera bosatt i Växjö sedan många år tillbaks - men håller självklart på RÄTT smålandslag!
Jag vill väcka denna bloggen då jag tycker att den är nödvändig för hockeytemperaturen mm. Också som en förhoppningsvis trevlig nyhetsportal om laget - jag skall försöka vara först med lite nyheter.
Jag kommer också att för att få mer liv i läsandet, försöka posta inlägg här betydligt mer frekvent. Tycker inlägg före och efter varje match är ett minimum. Sedan lite till runt om.. så några inlägg i veckan får bli målsättningen, iallafall under säsong!
Ikväll är det match igen, och Mora står för motståndet på vår hemmais. Mora besegrades innan juluppehållet, och vår "tillfälliga" svacka på en månad.
Mora känns förtillfället ruggigt starka, och IKO är svaga på hemmais, men likt förbannat så skall det nu hejjas fram 3 pinnar ikväll!
Nu kör vi!
jag kommer inte kunna vara i oskarshamn för att bevaka matchen själv idag, men skall försöka posta en rapport här efter matchen, baserad på mina telefonkontakter från ishallen.
Forza!
/Räkan

Kommentarer
Postat av: H

Härligt ! :)

2011-01-18 @ 09:52:42
Postat av: Robin

tackar för detta Räkan! Kör hårt! mvh Robin Lind

2011-01-18 @ 12:18:43
URL: http://facebook.com/ikoskarshamn
Postat av: Räkan

Tackar! :)

2011-01-18 @ 23:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: