IKO vs Rögle 5-1!!!

Var mycket tungt efter Leksandsmatchen, men nu känns det genast bättre igen. IKO har alltid haft problem med rögle, och varit en mardrömsmotståndare i många många år. Men det verkar ha ändrats, Rögle har blivit en favvorit att få möta. Rögle är det laget IKO verkligen kan göra mål på nuförtiden!

Skrev efter Leksandsmatchen att det håller inte med att IKO gör ett mål per match.
Man måste vinna hemmamatcherna.
Och nu; IKO vinner på hemmaplan. IK gör mer än 1 mål!

Matchen:
Enligt rapporteringar online och via telefon så var Rynokedjan hetast, särskilt Jadeland och Eriksson. Stort plus också till Stefan P, som också var med och visade vägen till hemmaspelets fungerande och denna vinsten.

Och just Stefan P fick näta efter 16:42, efter delikat passning fram till öppet mål, signerad Guter. Där trodde man IK hade gjort sitt mål för kvällen, och skulle spela på resultatet i vanlig bemärkelse. men HUUUU vad gott det kan vara att ha fel. 1 minut och 5 sekunder senare så håller sig eriksson sig framme, och sätter 2-0!
Perioden skall ha dominerats av IKO, och Rögle skall ha sett skräckslagna ut.
Skotten: 8-8

Bara knappa 4 minuter in i andra perioden så håller saig kvällens målkung, Jadeland sig framme, och sätter 3-0!
Men rögle skall få ett PP, och 10:56 in i andra så sätter Röglr 3-1 målet. Ett mål som ger Rögle ny energi, och får Oskarshamn att backa.
Men resultatet står sig perioden ut.
Skotten i andra: 11-9

Tredje perioden börjar med att Rögle bibehåller sin energi, och IKO fortsätter att försvara sig. Detta lyckas man bra med idag. Även om det blev fruktansvärt oroligt, då IKO blev mer och mer stillastående och Rögle fick härja fritt i oskarshamnszonen. Men Rögle väljer att plocka målvakten när det är knappa 2 minuter kvar, och då tar IKO chansen. Jadeland får sätta sitt andra för kvällen, detta i tom bur. Klockan står då på 58:14.
18 sekunder kvar av matchen så är stekheta jadeland framme igen, och jobbar in ytterligare ett mål bakom fransson i Röglekassen. Detta innebär 5-1 till IKO, och hat trick för "Jade"!

Nu plockar vi Örebro på måndag, så kan vi springa efter PO-tåget, och förhoppningsvis hoppa på det!