Nu är man rädda för Cloutier...

Ja, nu tycks Oskarshamns kommun och IK Oskarshamn vara rädda för att Cloutier kommer...
Vad grundar jag detta på?
Jo, Oskarshamnstidningen skriver att Oskarshamn har begärt in extra vakter, som skall finnas vid Leksands bås den 27/12! Detta för att skydda Salo.
Cloutier då? Jo, han är den som fysiskt gett sig på Salo:


Nu tror inte jag denna hotbilden finns mot Salo. Jag tror inte folk fysiskt kommer ge sig på honom - OM han vågar sig till Oskarshamn...
Däremot tycker jag att det är bra att man förstärker skyddet, inte bara för att skydda Salo, utan för att "ha ryggen fri" OM något händer.

Jag hoppas inte på att Oskarshamnspubliken fysiskt ger sig på Salo, jag tror inte heller att man kommer göra detta.
Men däremot hoppas jag Salo "välkomnas" till oskarshamn med sång, ramsor, tifon och andra verbala angrepp...
Ledin är en annan som sagt vad han tycker om Salo:


ni som inte hängt med i vändorna, jag orkar inte dra allt igen, men Salo har svikit. Året efter han sa upp sig som tränare, lämnar han mitt under säsongen jobbet som sportchef för en konkurrent. Sedan kan tilläggas Rynoaffären mm mm...

Och om ni inte retar er på det, då kanske ni hejjar på Tre Kronor?! Minns då vad Salo gjorde där:


Nu handlar denna matchen förvisso vääääldigt mycket om Salo. Men det är också en toppkamp. Sedan handlar det som vanligt om ära. Utöver detta skall Ackes tröja hissas, och gymsär kommer att bjuda på underhållning innan matchen och i pauserna!
Och sedan skall tilläggas, klacken har under senare år splittras, av olika anledningar. Till denna matchen gör man kraftansamlingen, att om så bara för EN match, så skall vi samlas igen! Det vill säga, trycket på läktaren kommer höras hela vägen upp till Dalarna!
Det lär komma mycket folk!
Helt klart säsongens match!
Oavsett om Salo hinner peta sig själv eller bli "sjuk"!
Sittplatsbiljetterna är slutsålda!

Så min rekommendation är att även boka ståplatsbiljett redan nu, för kön utanför till biljettluckan kommer bli riktigt låååång!
Vågar vi hoppas på fullsatt?
Jag tror det blir så!

Personligen har jag redan absinens till den här matchen! Jag älskar julen, min favorithögtid på hela året, men för första gången i mitt liv önskar jag bara julen vore över! jag vill att det skall bli tisdag NU!

Köp biljett, fira jul, så syns vi uppe på sektion M på Tisdag!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Per Torpe

Jag tror inte heller att Salo behöver vara rädd för fysiskt våld. Däremot bör han frukta vår psykologiska krigföring från läktaren. Karln ska knäckas med brutala tifos, vågen och hojtande. Vi glömmer inte hans svek mot klubben!



2011-12-22 @ 00:20:31
URL: http://ikoskarsham.blogg.se/
Postat av: Vore helt idiotiskt

Att någon galning går till fysisk attack vore det sämsta som kunde hända hockeyn i Oskarshamn. Troligen skulle matchen brytas och möjligen Leksand tilldömas segern med 5-0, (som det brukar bli i fotboll nu förtiden, där det brukar dömas 3-0). Publiken kan då även kräva pengarna tillbaka om de inte får se matchen och det skulle vara nådastöten för IKO:s ekonomi.

2011-12-22 @ 09:45:03
Postat av: Sen glömde du det här...

Då du är så sur på Tommy, så tycker jag att du ska kolla detta klipp och bli lite glad :-)

Tommy är bra, det får du inte glömma!

2011-12-22 @ 13:12:27
URL: http://www.youtube.com/watch?v=KQM7jwP-Lxs
Postat av: Kamelrytteriet

Jävlar va stryk han får Tommy till Salo. Lägger sig ner och ger upp ha ha...hoppas nu IK kan vinna på tisdag det vore så skönt!

2011-12-22 @ 19:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: