Angående hockeyklubbor!

Som alla vet handlar all text här på bloggen om IK Oskarshamn, men jag är nu farligt nära att sånär göra ett undantag.

Varför? Läs all text så förstår ni!

IK Oskarshamn valde förra säsongen att spara in några kronor på hockeyklubbsmaterialet. Hur avtalen med de olika spelarna NU ser ut kan jag ej helt svara på, men jag vet att man frångått det mesta med de billiga "skitklubborna".
Skillnaden på klubba och klubba är stor. Det vet vi alla som någon gång hållit i en hockeyklubba. materialet kan/är ofta avgörandet till resultatet en match/säsong!

Spelare jag brukar prata med skyller- eller berömmer ofta materialet. Som vanlig "dödlig" kan skillnaden kännas obefintlig, men kommer här dra verkliga skillnader på hockeyklubba och hockeyklubba.
Lite billigare pris säger väl ingen nej till, särskilt inte en förening med ekonomiska bekymmer. Men skillnaderna på pris och pris skiljer oftast mer än några 100-lappar...

Min personliga erfarenhet rekommenderar till att man använder den klubban som passar DIN spelstil mest, men på marknaden finns det klubbor som inte passar någon alls... vid första anblicken ser alla klubborna likadana ut, men det är mer än det. Böjen, tåligheten och materialet spelar stor roll på ditt lyckandes som hockeyspelare.

Och när vi snackar kvalité, så är nu en ny klubba ute på marknaden: Reebook A.I. En hockeyklubba som kommer revolutionera hockeyspelandet, både på amatörnivå och proffsnivå.

Reebok logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reebok släpper nu 2 nya hockeyklubbor; A.I 5 och A.I 9! Reebok´s A.I 5 vänder sig mestadels till juniorer, och A.I 9 till seniorer.

Se bland annat här nedan hur Pavel Datsyk leker med den nya klubban (A.I 9)!

Men är man osäker vilken klubba som passar bäst, erbjuder Reebok dig chansen att räkna ut vilken klubba som passar dig bäst. Ange bara dina mått, din flex och vinkel på bladet, så kalkylerar Reebok ut vilken klubba som passar DIG bäst!

A.I 5:an har måtten som passar junioren som i hockeyhandsken. Men är du senior, skall du kanske kika på A.I 9:an. På A.I 9:an är materialöverlappningen uppflyttad, och gör att klubban blir både lättare och du får mer kraft i dina skott mm. Detta innebär även att "kickpunkten" - där klubborna oftast går av - är uppflyttad, och klubban håller längre.

Men det är inte bara klubban som brukar gå av, utan också klubbladet. Detta har Reebok löst i sin A.I serie med förstärkt kolfiber på bladet, vilket ger klubban längre hållbarhet.
Klubban är genomtänkt, och är en god investering till hockeyspelare som betalar sin utrustning själv. Både för att utrustningen håller, och för att en bra klubba gör även DIG bättre, dvs, klubban OCH spelaren levererar!

Hela detta inlägget är en annons, men trots det rekommenderar jag denna nya klubban! Vi har sett vad "skitklubbor" kan göra för ett helt lag. Hockeyspelare som köper "rätt" märke vet också att det är skillnad mellan klubba och klubba inom märket!

Varför skrev jag detta inlägget då?
Jo, som jag skrev  nu i slutet så var det delvis en annons. Men också för att jag vet hur materialet påverkar spelare. För hur många elitspelare använder träklubbor nu för tiden? Och OM någon gör det, hur många poäng gör de spelarna?! Håller inte materialet, då håller ej spelaren heller... Och skall man spara in å billiga klubbor, hur billigt blir det i längden, om de går av var och varannan match?!

Länkar till klubban:
Reepower
Sponsored Post

/Räkan

Viral video by ebuzzing

Kommentarer
Postat av: Räkan

Hela detta inlägget var en annons.

Jag får betalt för att jag gjorde detta, och förhoppningsvis kommer detta leda till att jag kan plocka bort all annan oönskad reklam som finns på bloggen.

Dvs, intäkterna för detta går till för att förbättra bloggen!

2011-12-12 @ 20:14:43
URL: http://ikoskarshamn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: