Inför: IK Oskarshamn vs Västerås

Snart, rättare sagt kl 13:00 möter IK Oskarshamn Västerås IK.
Matchen går att följa online på everysport, via Västerås egna rapportering. Tänk dock på att admin är hård, och tolererar inget tjafs mellan supportrar. Nolltolerans. Avstägningar utan förvarning används där. Vill man hålla på och snacka annat eller vet att man är lättprovocerad, eller bara vill hänga med Oskarshamnssupportrar, kan man välja att klicka på länken som finns upplagd där, eller klicka HÄR. Då kommer man till exakt samma liverapportering, men chatten är endast avsedd för Oskarshamnare...

Matchen då? Sett till Cupen så är dagens matcher helt avgörande, då ALLA lagen har 3 poäng. men i målskillnaden har Oskarshamn 1-, Leksand 0, Örebro 0 och Västerås 1+.
Och då oskarshamn möter just VIK, innebär det att Oskarshamn måste vinna med minst 2 mål, om LIF och Örebro spelar oavgjort... Annars måste Oskarshamn vinna med MINNST 3 mål, för att kunna vinna cupen.
Otroligt jämt dock!!

Men har nämnt det innan, trots att det är en cup så är det en träningsmatch, där utgången är omöjlig att sia om. Men på pappret är väll Västerås, av cupmotståndarna, det lättaste motståndet?! Inte sagt med detta att Västerås är lätt motstånd, men står man upp, revancherar sig från igår, då skall vi kunna vinna med 3 mål, vilket kan vara bra, för cupen sett, då LIF och Örebro möts senare ikväll...
Mitt tips: 5-2

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Benny

Det räcker om ik vinner med 1 mål över Västerås om Örebro och leksand spelar oavgjort. Eller går cupen ut på tt ha bäst målskillnad;)

2011-08-20 @ 13:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: