Inför: IK Oskarshamn vs Borås

Nu gäller det, nu är det dax att vinna, och gärna göra detta med klara besked.
För inte allt för många dagar sedan var IK Oskarshamn i Borås, och förlorade där med 2-1.
Men sedan dess har grundspelet fungerat bättre. Man har hittat passningarna bättre, försvaret stabilare mm. Det som saknats har varit intensiteten i anfallszon, och man sökt sig ut i hörnorna. Nu är det dax att visa upp för hemmapubliken att man vill OCH att man kan!

Skadeläget har jag ingen större koll på, men Lidhammar, Valdix och C-J Svensson blir borta - samt McGrath, som ansluter till seriepremiären.
Jag har ingen info hur det är med M Ohlson, som hade ryggskott förra matchen, då laget spelade mot Tingsryd. Mycket osäkert om han är med idag...

Dock så skall Öhman vara tillbaks, och idag har man också tillgång till juniorer, för att täcka upp luckorna.

Oskarshamn har inte gjort många mål de sista matcherna, men tror/hoppas(!) att det lossnar ikväll, så låt oss säga vinst med 5-2 till våra blå krigare?!

Låt oss också hoppas på att man fått ordning på PowerPlayspelet nu! IKO har inte gjort ett enda mål i PowerPlay (närmast pp-mål var mot Djurgården, då man gjorde mål på en avvaktande utvisning, spel 6 mot 5).
Det anmärkningsvärda med at man inte gjort ett enda mål i PowerPlay, är att man hitils lyckats göra 3 mål i BoxPlay...
Skall man denna säsongen hoppas mer på BP än man skall hoppas på innefektivt PP?!

Nä nu kör vi, dax att få allt att fungera, trots spelarbortfall. Nu handlar det om att visa rätt attityd inför hemmapubliken!

Matchen startar 19:00, och är den första hemmamatchen i Arena Oskarshamn, sedan man mötte Djurgården hemma den 4/8! Hoppas abstinensen lockar fler till hallen, än vad försäsongsresultaten skrämt bort folk...

För alla de som ej tar sig till Arena Oskarshamn, liverapporterar OT. Klicka bara HÄR för att komma till liverapporteringen!

/Räkan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: