Tingsryd köpte sig vidare...

Jag antar att ni hört historien nu, huruvida Tungsryd ville betala Huddinge för att vinna över Karlskorona...
Ikväll vann just Huddinge över Karlskrona, och Tingsryd vann - detta innabär att Tingsryd och Troja stannar kvar i allsvenskan!

Dessutom så vann MoDo, och södertälje åkte ur elitserien - igen. Enligt mig, så känns inte Södertälje så exklusiva för allsvenskan....

Det vill säga är att nykomlingar för i år är Södertälje. De byter plats med Växjö som gick upp i eliten. Inga andra förändringrar i allsvenskan...

Grattis till Växjö och Modo, men störst grattis till Södertälje, Tingsryd och Troja som får möta IK Oskarshamn nästa säsong!!

Jag hade hoppats på Karlskrona och MoDo - där kändes inte MoDo så aktuella, med tanke på Södertäljes krampaktiga spel, och pågående spelarflykt. Men att Karlskrona skulle torska - det var en skräll!!! Mutan från Tingsryd gav tydligen effekt!
Och att Tingsryd vann över Troja - DET känns INTE som rent spel, då de säkert ville ha kvar varandra i samma serie med tanke på ekonomin... DET tror jag var största läggmatchen i år. DET tror jag var största mutskandalen - som ej uppmärksammats. DET tror jag var riktig bakfyllematch av Troja, vilket man var rädda att Växjö skulle göra - utan att göra. Tror inte detta var rent spel. Tror DETTA var största bakfyllematchen och läggmatchen!!

Nu fick Tingsryd extra pengar i detta kvalspelet, men de lär  vänta en tuff skattesmäll, som jag skrivit om innan. Dvs, de fick i år skatteskuld från förra säsongens extraspelare de "glömt" att skatta för. När skattesmällen för årets spelare kommer lär det handla om miljonbelopp - om seriesystemet håller i sig och är rättvist kommer Tingsryd gå i konkurs eller tvångsförflyttas - och då går Karlskrona upp endån!

NU lär inte Tingsryd förflyttas ur allsvenskan i år, för felen de begick föregående året, men skall bestraffas för nästa säong...
För Karlskronas del hoppas jag de kan göra samma sak igen, för om spelet vore rättvist - både ekonomiskt och sportsligt - skulle de vara här nu!

/Räkan...

Kommentarer
Postat av: H

Var verkligen helt säker på att KHK skulle fixa att slå Huddinge men så dom klarade inte pressen. Hade verkligen velat se dom i Allsvenskan. Mestadels pga av att dom har väldigt mycket publik och stor klack. Även en eventuell bortaresa, menmen..

2011-04-08 @ 22:45:38
Postat av: Rusk

Starkt av Huddinge att slåss för tredjeplatsen (i hopp om) och krossa Kallekronas drömmar med så mycket KHK-fans på Huddingeläktarn? Men starkast är väl ändå Lakers som går obesegrade genom heela serien trots en veckas bakfylla. Rispekt!



Trojaner i pyjamas förtjänar enbart förakt även om de i rättvisans namn tog stryk av Kallekrona i omgången före. Hur kan man loosa hemma mot ett lag som inte ens tog tre poäng mot ett över hundramilsresande visset Löv med endast fyra spelande backar och en sjuttonårig orutinerad tredjemålvakt?!



Hur mycket skumma pengar finns det där nere i smålands skogsdjungel?

2011-04-09 @ 03:11:03
Postat av: osse

Ja jag tycker det är roligt att Taif är kvar i HA.

2011-04-09 @ 09:21:36
Postat av: Rusk

Tingsryd har gjort det förut och gör det kanske igen. Fuskar sig genom hockeysystemet på andras hederliga bekostnad. Som demokrat och hockeyälskare tycker jag inte det är "roligt" med den föreningens dunkla framgångar.

2011-04-10 @ 01:31:54
Postat av: The One

Rökan du får gärna luska ut vad det är för muta som taif lockade Huddinge med? Är den ekonomisk och i så fall hur pass stor? Hur mycket slantar finns det egentligen nergrävda där borta i mörkaste småland?

2011-04-10 @ 11:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: