Linus Hultström lånas in från LHC

Linus Hultström lånas in från Linköping, till IK Oskarshamn. Linus har ett kontrakt på 2 år med Linköping, men lånas ut till Oskarshamn i ett år...
Troligen kommer han spela JVM, och bör ses som ett stort framtida löfte.

Mer info om honom på eliteprosects.

Välkommen till IK Oskarshamn Linus!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Hoppla, hoppla

Ut med Ik:s egna juniorer, för att istället bereda plats för andra??? Inget ont om Linus, men Oscar Engsund som är född -93 och är som sagt en av våra största talanger IK har fått fram på länge ratar man. Vad är det som händer???

2011-04-26 @ 20:09:51
Postat av: Bertuzzi

Kan inte annat än att hålla med, när IK väl får fram juniorer som i år då verkar man inte göra särskilt mycket för att behålla dom. När man har chansen att få in utvecklingsbara spelare med lite hjärta för klubben för en mindre peng, då blir det även över mer pengar till spetsen.



Självklart får man ha förståelse för juniorerna också om det kommer klubbar som FBK och HV etc. och visar intresse, såklart smäller det rätt högt.

2011-04-26 @ 23:23:25
Postat av: mattias

Vi kan inte behålla våra egna juniorer pga av att dom inte kan få utbildning i Oskarshamn efter gymnasiet så är det bara .

2011-04-27 @ 09:47:57
Postat av: Blåögd

Kvalifiserat skitsnack Mattias. Har du inte hört talas om Nova Högskolecentrum samt ETEC:s KY-utbildning. IK tar ju hit juniorer utifrån, så då har väl inte dom heller någon möjlighet till utbildning i Oskarshamn. Enda skillnaden är ju att IK måste betala boende mm. till dom som kommer utifrån.

2011-04-27 @ 11:32:51
Postat av: mattias

Jag vet att fler kommer att dra för att utbildningssituationen är som den är i oskarshamn. så kom inte dragandes med skitsnack.

2011-04-27 @ 11:58:10
Postat av: Ståplats

Problemet är att de som går hockeygymnasiet inte kan välja bland alla gymnasieprogrammen. De kan bara välja någon av de två Etec-utbildningarna. Vill man t ex läsa samhällsprogrammet eller ekonomiprogrammet så kan man inte göra det. Det är en nackdel för de som kommer hit. Däremot har vi som sagt Nova högskolecentrum för eftergymnasiala studier. De flesta av dessa kurser går på distans vilket borde vara perfekt för en hockeyspelare som inte kan vara på plats så mycket.

2011-04-27 @ 13:00:01
Postat av: Blåögd

Mattias, dom spelare du pratar om är ju blivande juniorer och då kan jag hålla med dig. Men för dom som redan går på hockeygymnasiet, som tex. Oscar Engsund, Filip Engsund, Manuel Ågren mfl. Det är ju dessa talanger vi måste vara jävligt rädda om. Vill Elitserieklubbarna ha dom, så varför i helskotta skall det vara så svårt för en Allsvensk klubb i mittenskiktet att signa sina egna. Tack för ordet.

2011-04-27 @ 13:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: