rättvis seger

Matchen igår är egentligen inget att säga om. Vi vinner klart rättvist.

Tycker att vi går ut och sätter prägel på matchen med engång. IK spelar stabilt och man bara väntade på att vi skulle ta ledningen. Stefan Gråhns trycker in första pucken och det känns så himla självklart. När Stefan sen även sätter andra pucken så känns det klart.

Men Borås ville annat. 2.29 in i matchen snor Alexander Bergström pucken och kommer fri. Väl framme vid mål gör han inga misstag utan lurar bort Danielsson och lägger pucken i öppen kasse. Snyggt! 41sekunder senare får hemmapubliken jubla igen. 2-2 såg inte helt otagbart ut då pucken på ett direktskott från långt håll går in längst stolproten. Helt naturligt får hemmalaget lite medvind och trycker på igen. Men IK visar sig starka och tar tag i matchen ännu engång.

Stefan Gråhns fullbordar sitt hattrick efter att IK spelade 6man på banan då det var en avvaktande utvisning. Borås publiken ville att det skulle varit avblåst innan pucken går imål. Andra målet är riktigt konstigt. Jadeland är iallafall sist på pucken då det är kallabalik framför Borås målvakt Pontus Hansson.

I tredje perioden fortsätter IK att trycka på. Lukas Eriksson kliver in och visar vilken målskytt han är. Krigar till sig pucken och trycker upp den i krysset! Riktigt snyggt!!

Sen vet jag inte vad som händer. Borås får både 3-5 och 4-5. Kändes riktigt onödigt och man tvingades va nervös på slutet iallafall. Men seger blev det och det smakade riktigt gott!

Tycker att vi kontrollerade matchen bra och det kändes väldigt klart när vi gör 5-2 säger Daniel Ljungqvist direkt efter matchen.

Ja det kändes som att målen inte riktigt speglar matchen.
- Precis. Tycker att det borde ha blivit 5-2 och det är dåligt av oss att inte kunna knyta till säcken.

Vi stod och skrek "IK på Isen" men ni kom aldrig ut?

- hehe vi hörde nog inte, skrek vi också (skratt) Nej men det är jätte kul att det kommer såpass många Oskarshamnare och hejar på oss. Det är verkligen jätte roligt.

Vi var ett antal Oskarshamnare på plats också. Med glimten i ögat kan jag säga att några av oss nog inte hade fått stått i klacken i vanliga fall. Gäller även mig själv. Och ber redan nu om ursäkt till Lasse Ivarsson för att jag på nått sätt började skrika Lenny..

Vi som var på plats gjorde iallafall ett riktigt hästjobb. Det sjöngs i varje sekund nästintill och jag tycker att vi helt klart lät mest i den där Arenan. Dock tycker jag ändå att BHC klacken stod för ett bra motstånd men vi vann även klackmatchen.

Tyvärr fick vi inte igång de 20talet personer som var på plats för att heja på Martin Olsson.

Men som sagt. Stämningen var hög och det var riktigt roligt att gå på hockey igår!!


Kommentarer
Postat av: Sittplats

Bra jobb av den tillresta klacken. Ni hördes jättebra på radio P4! Lät som en klack i hallen. Men det kanske fanns en Boråsklack också.

2010-10-07 @ 10:33:58
Postat av: Löjjan

Var väl ingen som skrek lenny??!! haha lukas eriksson skrek vi däremot=)

2010-10-08 @ 21:56:17
Postat av: Robin

Jo Löjjan. Men bara jag, tills jag fick en frågan om tränaren verkligen hette Lenny. Då kom jag på mej själv hehe.. pinsamt ögonblick

2010-10-08 @ 23:24:18
URL: http://ikoskarshamn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: